Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase orase din Spania

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase din Spania

Spania este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani, dar si de turisti din intreaga lume, Madrid si Barcelona numarandu-se printre cele mai vizitate orase din Europa. Iata cinci dintre cele mai frumoase orase din Spania, locuri de vis care merita atentia oricarui turist. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Italia: 5 locuri unice in lume

Italia este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turistii pot alege intre numeroase orase medievale sau care pastreaza urme ale civilizatiei antice romane. adevarul. ro prezinta 5 dintre cele mai frumoase orase din Italia. Oricare dintre acestea poate fi destinatia ideala de vacanta pentru turistul iubitor de cultura si de frumos.

Cele mai frumoase sate din Europa

Cele mai frumoase sate din Europa par desprinse parca din filele cartilor de basme cu care am crescut. insa in cazul multor dintre cele mai frumoase sate din Europa, peisajele mirifice au fost deopotriva o binecuvantare si un blestem - afluxul de turisti le-a transformat din oaze de liniste in destinatii fierbinti. Acum, specialistii au intocmit un nou top cu cele mai frumoase sate din Europa.

Lista tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: Romancele sunt inzestrate cu tot ceea ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie

Un renumit consilier in turism, autor a peste 30 de carti, printre care si ghiduri de calatorie, medic specializat inclusiv in turism medical, a realizat o selectie cu tarile unde poti admira cele mai frumoase femei din lume, unde sunt laudate si romancele.

Cele mai frumoase trasee montane din Europa: calatorii de neuitat prin munti si vai

Cele mai frumoase trasee montane din Europa. Aflate la inaltimi mari sau mai putin impresionante, toate aceste trasee ofera peisaje de neuitat, care trebuie neaparat admirate cel putin o data in timpul vietii.

Cele mai frumoase locuri din Bucovina

Bucovina este cunoscuta ca una din cele mai spectaculoase zone din Romania. Printre cele mai frumoase locuri din Bucovina se numara: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Oului de la Vama, Manastirea Voronet, Pietrele Doamnei, Vatra Dornei, Salina Cacica, Muzeul satului bucovinean, Crucea de juramant a betivilor, Manastirea Putna si Muzeul Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Furios si iute 7 a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei

Filmul Fast and Furious 7/ Furios si iute 7 a depasit ultima pelicula din franciza de succes Harry Potter si a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

VIDEO 22 de ani la agresiunea suferita de Monica Seles - Unul din cele mai negre episoade din istoria tenisului

Pe 30 aprilie 1993 acum fix 22 de ani), Monica Seles fost numar unu in clasamentul WTA) a trait un moment groaznic, sportiva trezindu-se cu un cutit infipt in spate in timpul meciului cu Magdalena Maleeva, din sferturile de finala ale turneului de la Hamburg.

Topul celor mai potrivite orase pentru tineri

Metropola americana New York se afla pe locul intai intr-un top al celor mai potrivite orase din lume pentru tineri, Londra fiind cel mai bun oras din Europa pentru persoane cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj, cele mai putine in Bacau

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Salaj, Mehedinti si Caras-Severin, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )