Libnet.ro
UNICEF

07:30

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania

Un nou studiu publicat marti de catre Henley PartnersCitizen, scoate in evidenta cate granite pot trece unele documente de calatorie. Astfel, potrivit indexului Henley Passport, Japonia are acum cel mai puternic pasaport de pe planeta, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Cel mai nou raport privind puterea pasapoartelor arata ca pe prima pozitie in lume se situeaza pasaportul japonez, cu care se poate intra fara viza in 190 de tari. Pasaportul romanesc se situeaza pe.

A fost intocmit Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei. Locul 1 este ocupat de o firma din Romania

Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei este ocupat, pentru al patrulea an consecutiv, de Dacia. La editia din acest an a clasamentului celor mai mari 100 de companii non-financiare din sud-estul.

A fost intocmit Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei. Locul 1 este ocupat de o firma din Romania

Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei este ocupat, pentru al patrulea an consecutiv, de Dacia. La editia din acest an a clasamentului celor mai mari 100 de companii non-financiare din sud-estul.

Topul celor mai fermecatoare 14 orase ale Romaniei. Care sunt localitatile incluse in clasament

14 localitati din provincie au fost incluse in clasamentul celor mai fermecatoare orase din Romania, pe care turistii straini nu trebuie sa le rateze.

TOP miliardari: Cei mai bogati oameni din domeniul financiar

Ultima revista Forbes a iesit cu lista celor mai bogati oameni din SUA. Business Insider a restrans lista pentru a examina cei mai de succes oameni din domeniul financiar, ce include investitii, tranzactii, fonduri speculative si gestionarea banilor.

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

Jurgen Klopp, extrem de suparat de existenta Ligii Natiunii: E cea mai inutila competitie din lume, un nonsens. Nimeni nu se gandeste la fotbalisti

Intreruperea competitiilor interne pentru meciurile echipelor nationale din Liga Natiunilor, cea mai noua competitie infiintata de UEFA, Liga Natiunilor, provoaca mare suparare in randul antrenorilor.

Caz socant intr-unul dintre cele mai civilizatestate din lume! Studenta, desfiguratade iubit dintr-unun motiv incredibil

Melissa Gentz, in varsta de 22 e ani, este o studenta din Brazilia, care a fost batuta cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, in varsta de 25 de ani. Victima s-a filmat si a postat pe Instagram.

SIF Banat - Crisana, cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un salt al cotatiei de 1,93%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, actiunile SIF Banat - Crisana SIF1) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o retragere de 0,7%, in intervalul avut in vedere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )