Libnet.ro
UNICEF

12:45

TOP miliardari: Cei mai bogati oameni din domeniul financiar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP miliardari: Cei mai bogati oameni din domeniul financiar

Ultima revista Forbes a iesit cu lista celor mai bogati oameni din SUA. Business Insider a restrans lista pentru a examina cei mai de succes oameni din domeniul financiar, ce include investitii, tranzactii, fonduri speculative si gestionarea banilor. continuă pe Wall-Street Ro

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Top 10 cele mai vizitate orase din lume in 2018

In fiecare an, Mastercard realizeaza un top al celor mai populare orase. Anul acesta, Indicele Global Destination Cities a inclus in clasament 162 orase din intreaga lume. In realizarea topului se iau in calcul mai multe criterii, printre care numarul.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

SURPRIZA LA EXATLON! Doi dintre cei mai iubiti concurenti revin in competitie

Surpriza de proportii pentru fanii Exatlon. Doi dintre cei mai iubiti concurenti din editia trecuta revin in competitie. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi vor.

Cum a fugit in Germania unul dintre cei mai buni tintasi din Romania: Am zis: copiii mei sa nu manance oase, ci sa traiasca in mod onorabil si omenesc

Timisoreanul Adalbert Oster, de mai multe ori campion national la tir cu talere si reprezentant al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, povesteste cum a reusit sa emigreze in urma cu aproape 40 de ani in Germania si cum a ridicat de la zero o echipa de tir in tara adoptiva.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Cum spun romanii ca isi pastreaza mintea sanatoasa: cei mai multi citesc carti, in defavoarea filmelor si serialelor

Nu mai putin de 90% din romani considera ca sanatatea mentala este la fel de importanta ca si cea fizica, arata un studiu recent, derulat de Medlife. Concret, cei mai multi dintre concetatenii romani 39%) afirma ca cititul cartilor este principalul mod prin care au grija de sanatatea lor psihica, la mica distanta 36%) urmand practicarea sportului si odihna prin somn 15%).

CURS VALUTAR. Moneda europeana, cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Vineri, euro a urcat la4,6685 lei, cel mai mare nivel din 22 iunie, cand a fost4,6686 lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, a crescut de la.

NATO se pregateste de cel mai amplu exercitiu din ultimii 30 de ani

Alianta Nord-Atlantica pregateste unul din cele mai ample exercitii din ultimii ani, ce va avea loc in nordul Norvegiei, intre 25 octombrie si 7 noiembrie, si la care vor participa 45. 000 de militari, a.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )