Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai puternici oameni din lume, prezentat in emisiunea Subiectiv

Antena3 Antena3,
Topul celor mai puternici oameni din lume, prezentat in emisiunea Subiectiv

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume a fost prezentat si comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe liderul de anul trecut,. continuă pe Antena3

Cum arata unul dintre cele mai izolate locuri din lume: Insula de la capatul pamantului, locuita de 62 de persoane (VIDEO)

O insula ce se afla in Oceanul Pacific este unul dintre cele mai izolate locuri din lume, fiind vizitata de o nava cu provizii de cel mult doua ori pe an. Insula Palmerston din Oceanul Pacific, care face parte.

O destinatie din Romania, in topul celor mai uimitoare atractii turistice din lume

Exista cateva atractii turistice pe care niciun pasionat de calatorii nu le poate rata, precum Turnul Eiffel, Vatican sau Westminster Abbey. Insa in lume sunt si alte destinatii uimitoare, cunoscute de cele mai multe ori doar de localnici, scrie.

Faze Tari: Medicii au incremenit cand au vazut asa ceva! Ea detine recordul pentru cel mai mare fund din lume; A sarbatorit cei 103 ani cu un tatuaj, whisky si... marijuana; Chilotii cu chipul papei se vand ca painea calda

Papusa Barbie, acum in varianta XXL! Cum ar arata idolul fetitelor daca ar manca shaorma dimineata, la pranz si seara. V-ati gandit vreodata. Ti se taie instantaneu pofta de bere sau vin. Lucruri pe care nu le stiai despre bauturile favorite. Multe din bauturile pe care le consumam zi de zi.

New York, cel mai fotografiat loc din lume. Bucurestiul- in top 100

Orasul american New York este cel mai fotografiat loc de pe pamant, potrivit serviciului Panoramio al motorului de cautare Google, in timp ce Bucurestiul se situeaza pe locul 91 in acest clasament.

Kanye West si Kim Kardashian, locul fruntas in topul celor mai oribili vecini

Rapperul Kanye West si vedeta de televiziune Kim Kardashian sunt vedetele pe care nimeni nu si le-ar dori drept vecini, conform unui sondaj realizat de site-ul imobiliar Zillow.

Business report: Harta celor mai bine platite joburi in Europa pentru care se cauta urgent romani; Cea mai bogata femeie din Romania a pierdut jumatate din avere; Cele mai bune dobanzi la depozite. Care este topul bancilor si cat castigi

Sapunul de rufe Cheia din Transilvania ia cu asalt Ungaria. Va mai amintiti de sapunurile Cheia produse inainte de 1989? La aproape un sfert de secol de la Revolutie, un baimarean le va exporta in Europa, Rusia si Statele Unite. tatul roman a pierdut dreptul de proprietate asupra marcii, lansata in 1886. Un baimarean cu initiativa a inregistrat-o pe numele fiicei sale la OSIM. Cautam nobletea, asa ca am inregistrat marca la OSIM. E un cadou pentru fetita noastra, Calina, povesteste Alin Lazlo, care produce de ani buni sapunuri si detergenti bio in Baia Mare, scrie EVZ. ro Evenimentele care au marcat comertul alimentar in 2013. Iata cinci momente-cheie si decizii care au dus la cresterea celor mai mari afaceri.

O imagine a drapelului Romaniei pe care Antena 3 l-a inscris in Cartea Recordurilor, printre cele mai impresionante fotografii din 2013

O fotografie a tricolorului gigant al Romaniei, inscris de Antena 3 in Cartea Recordurilor a ajuns pe lista celor mai impresionante poze facute in intreaga lume anul acesta. Clasamentul, realizat de.

S-a autoproclamat unul dintre cei mai buni DJ-ei ai lumii!

Desi a fost facuta o lista oficiala a celor mai buni DJ-ei ai lumii, iar Calvin Harris ocupa primul loc, Paris Hilton sustine ca ea ar fi de fapt cea mai buna in aceasta meserie.

FOTO. De ce a ajuns Salina Turda printre cele mai uimitoare destinatii turistice din lume.

Un clasament realizat de prestigioasa publicatie Business Insider plaseaza Salina Turda pe pozitia 22 in clasamentul destinatiilor turistice uimitoare, dar de care americanii nu au auzit niciodata. Salina Turda isi confirma statutul de destinatie turistica de excelenta. Dupa ce a fost declarata de catre o asociatie internationala a balneologilor drept cea mai eficace salina din Europa in tratarea bolilor respiratorii, a urmat modernizarea cu ajutorul fondurilor europene. Iar modernizarea a .

Salina Turda, inclusa intr-un top al destinatiilor de calatorie incredibile din lume

Salina Turda a fost inclusa intr-un top 25 al destinatiilor de calatorie incredibile din lume, despre care turistii nici nu stiu ca exista, potrivit site-ului american Business Insider.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )