Libnet.ro
UNICEF

05:45

Topul celor mai rasfatate zodii: nu vor rezista langa un partener care nu raspunde acestei nevoi

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai rasfatate zodii: nu vor rezista langa un partener care nu raspunde acestei nevoi

Niciodata nu vor refuza un masaj bun, o zi la spa sau una la cumparaturi. Ei sunt cei care adora sa fie rasfatati si nu se dau in laturi de la a cheltui ultimul ban pentru propriile placeri. continuă pe Adevărul

Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Inimi cicatrizate, de Radu Jude, si Fotbal infinit, de Corneliu Porumboiu, se regasesc in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker.

Topul celor mai norocoase 3 zodii in 2019

Astrele promit schimbari importante in cariera si pe plan financiar in 2019. Succesul profesional de anul viitor poate fi tradus printr-un vis de lunga durata devenit realitate pentru cele mai norocoase 3 zodii ale horoscopului.

Topul celor mai poluate orase din Romania. Contrar asteptarilor, Bucurestiul este surclasat in clasamentul nefast de un oras de provincie

Un raport realizat de specialistii Observatorului Roman de Sanatate indica faptul ca valorile maxime admise in ceea ce priveste concentratia de pulberi in suspensie este depasita frecvent in marile orase din Romania.

Studiu EY: Efervescenta economica si calitatea vietii propulseaza Clujul in topul celor mai atractive orase romanesti

Clujul este principalul competitor al Bucurestiului prin standardele de viata ridicate pe care le ofera, gestionarea fortei de munca prin rata somajului scazuta, cresterea numarului de salariati, implicit cresterea numarului de locuitori, dar si a.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 7 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere de 3,56%, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe locul al treilea in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Suma-record pe care CJ Olt a alocat-o rasplatirii celor mai buni elevi si profesori. Cine incaseaza premii de cate 6.000 lei si pentru ce performanta

Bugetul rezervat in acest an raplatirii performantei elevilor si profesorilor din judetul Olt a ajuns la aproape 200. 000 lei, cea mai mare suma de pana acum, numarul celor care astazi vor fi premiati fiind si el de aproape 450.

Povestile celor mai bogate mine de aur ale stramosilor nostri. Locul unde aurul se gasea in fiecare piatra

Rosia Montana s-a numarat printre cele mai importante centre miniere antice, insa vestigii ale marilor mine de aur din Antichitate s-au pastrat in nenumarate locuri din Transilvania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )