Libnet.ro
UNICEF

11:46

Topul celor mai poluate orase din Romania. Contrar asteptarilor, Bucurestiul este surclasat in clasamentul nefast de un oras de provincie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai poluate orase din Romania. Contrar asteptarilor, Bucurestiul este surclasat in clasamentul nefast de un oras de provincie

Un raport realizat de specialistii Observatorului Roman de Sanatate indica faptul ca valorile maxime admise in ceea ce priveste concentratia de pulberi in suspensie este depasita frecvent in marile orase din Romania. continuă pe Adevărul

Doua filme romanesti in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker

Inimi cicatrizate, de Radu Jude, si Fotbal infinit, de Corneliu Porumboiu, se regasesc in topul celor mai bune filme ale anului 2018, realizat de revista americana The New Yorker.

Studiu EY: Efervescenta economica si calitatea vietii propulseaza Clujul in topul celor mai atractive orase romanesti

Clujul este principalul competitor al Bucurestiului prin standardele de viata ridicate pe care le ofera, gestionarea fortei de munca prin rata somajului scazuta, cresterea numarului de salariati, implicit cresterea numarului de locuitori, dar si a.

O comuna din Romania - pe primul loc la poluare in Europa. Agentia de Mediu a gasit vinovatii: sobele si traficul rutier

O comuna din Romania s-a aflat pe primul loc in topul celor mai poluate localitati din Europa conform masuratorilor indicate, in data de 4 decembrie, de Worlds Air Pollution un proiect care masoara calitatea aerului din 80 de tari, citat de ziarul Liberatea.

Topul celor mai norocoase 3 zodii in 2019

Astrele promit schimbari importante in cariera si pe plan financiar in 2019. Succesul profesional de anul viitor poate fi tradus printr-un vis de lunga durata devenit realitate pentru cele mai norocoase 3 zodii ale horoscopului.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Topul celor mai rasfatate zodii: nu vor rezista langa un partener care nu raspunde acestei nevoi

Niciodata nu vor refuza un masaj bun, o zi la spa sau una la cumparaturi. Ei sunt cei care adora sa fie rasfatati si nu se dau in laturi de la a cheltui ultimul ban pentru propriile placeri.

Wi-Fi gratuit in orase din Romania. Ce primar a castigat deja bani

Clujenii se vor bucura in curand de wi-fi gratuit in aproape toate spatiile publice. Asta dupa ce primaria Cluj a castigat finantare de la Comisia Eeropeana, prin programul WiFi4EU. Anuntul a fost facut de catre Emil Boc, Primarul Clujului, pe pagina sa personala de Facebook. Alaturi de Cluj, alte 2. 800 de municipalitati din intreaga Uniune [] .

O mare companie AERIANA iese de pe piata din Romania din ianuarie 2019. Ce se intampla cu romanii care si-au luat deja bilete

O mare companie aeriana se retrage din Romania. Cursele Lisabona Bucuresti vor fi sistate incepand din 27 ianuarie 2019, anunta TAP Portugal. Clientii care au cumparat deja bilete vor fi.

Copila din Romania abuzata timp de cinci ani de un pensionar italian. Marturisirile cutremuratoare ale victimei

O copila din Romania, abuzata cinci ani si amenintata cu moartea, de un pensionar italian, a aparut in fata judecatorului, pentru a depune marturie ca victima. Barbatul care a batjocorit-o si a bagat gr.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile care poate ar fi revolutionat omenirea

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, spunea Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa dea dreptate vorbelor rostite. Imaginatia oamenilor n-are limite, dar oricat de creativ ai fi, unele dintre inventiile pe care le vei vedea mai jos te vor uimi, cu [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )