Libnet.ro
UNICEF

05:30

Topul celor mai scumpe cafele din lume. Sortimentul bizar-exotic care se vinde cu 1.300 de dolari kilogramul

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai scumpe cafele din lume. Sortimentul bizar-exotic care se vinde cu 1.300 de dolari kilogramul

A doua cea mai bine vanduta bautura din lume, cafeaua are mii de sortimente pe tot globul. Zilnic, se consuma in lume 2,2 miliarde cesti de cafea. Exista la ora actuala mai multe tipuri de cafea cu preturi cu adevarat exorbitante. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bogate familii din Rusia

Pe primul loc al clasamentului revistei Forbes care include cele mai bogate familii din Rusia se afla familia Guteriev. Averea sa este evaluata la aproape 6 miliarde de dolari. Familia ginerelui lui Putin, Kiril Samalov, se afla pe locul sapte, cu 1,5 miliarde de dolari.

Dacia Duster, in topul celor mai bune SUV-uri compacte din 2018. Pe ce loc se afla...

Un top al celor mai bune SUV-uri compacte ce pot fi achizitionate in 2018 a fost realizat de auto-moto. com. Astfel, Dacia Duster se afla pe locul 2. Aceasta masina este ciudata. Marimea sa justifica.

Top 10 cele mai mari companii din lume in ultimele cinci decenii

Amazon a ajuns saptamana trecuta sa valoreze peste 1 trilion de dolari, devenind a doua companie din lume, dupa Apple, care depaseste acest prag. Cititi in continuare care au fost cele mai mari 10 companii din lume in fiecare din ultimele cinci decenii.

Topul celor mai bune bancuri cu calugarite. Cum procedeaza o maicuta daca un barbat vrea s-o abuzeze sexual

Printre cele mai amuzante bancuri de pe internet se numara si cateva zeci ale caror protagoniste sunt calugarite. Va prezentam mai jos o selectie.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

webPR: Premiera mondiala: baschet 3x3 la circ! Super spectacol cu cei mai buni jucatori din lume la Campionatul European de Baschet 3x3

Pentru a treia oara in istorie Romania va gazdui FIBA 3x3 Europe Cup - turneul final al Campionatului European de Baschet 3x3, eveniment care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 14-16 septembrie si va fi gazduit de catre Circul Metropolitan. Este pentru prima oara in istoria aceste discipline olimpice cand un eveniment se desfasoara intr-o arena de circ, iar spectacolul gandit de organizatori va include o premiera si pentru sportul romanesc: echipele vor fi prezentate in cadrul unor proiectii 3D pe suprafata de joc, la fel ca in NBA, liga profesionista nord-americana.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Romania si Bulgaria au cel mai mare numar de fumatori, raportat la numarul populatiei, in timp de Suedia are cea mai redusa rata din Europa privind numarul fumatorilor, a declarat Head of Programmes la Adam Smith Institute, Daniel Pryor, in cadrul unei dezbateri de specialitate ce a avut loc la Londra.

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,11%, cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent, potrivit datelor.

Cele mai mari banci din Romnia spun ca se confrunta cu 6 riscuri ridicate. La rndul lor, bancherii din strada Doamnei se uita cu ngrijorare spre ROBOR si spre gradul de ndatorare

Cele mai mari banci din Romania au identificat sase riscuri ridicate si trei moderate cu care se confrunta in activitatea lor, potrivit unui raport publicat de Banca Centrala. Riscul de scumpire a finantarii ca urmare a majorarii ratei dobanzii si/sau a deprecierii leului) devine primul risc sistemic, fiind urmat de riscul privind cadrul legislativ incert si impredictibil in domeniul financiar-bancar. Bancherii mai spun ca le va fi relativ dificil sa gestioneze posibilele efecte negative care decurg din aceste riscuri. Bancherii din strada Doamnei sunt si ei ingrijorati ca o crestere a dobanzii ROBOR poate genera presiuni asupra capacitatii clientilor vulnerabili de a-si achita ratele. Nu ar fi deloc exclus sa asistam in prioada urmatoare la masuri privind limitarea gradului de indatorare, despre care oficiali din BNR au tot vorbit in ultima perioada.

Alegeri in Suedia: Social-democratii, cel mai prost rezultat din 1908 pana in prezent. Extrema dreapta ajunge pe locul 3

Duminica au avut loc alegeri parlamentare in Suedia. Social-democratii au obtinut 25,4% dintre voturile exprimate, cel mai slab rezultat din 1908 pana in prezent. Moderatii au obtinut 18,4%, iar partidul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )