Libnet.ro
UNICEF

21:30

Topul celor mai sexy barbati din lume. Cine ocupa pentru al doilea an consecutiv prima pozitie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai sexy barbati din lume. Cine ocupa pentru al doilea an consecutiv prima pozitie

Frumosi, celebri, bogati si cu sex-appeal. Asa arata cei mai sexy barbati din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Glamour. Majoritatea barbatilor inclusi in topul celor mai sexy barbati din lume sunt actori cunoscuti, care nu se afla la prima nominalizare. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune universitati din lume. Pe ce loc se afla Universitatea din Bucuresti

A treia editie a QS Graduate Employability Rankings a aratat ca absolventii universitatii Harvard au cea mai mare influenta la nivel global, scrie Revista CARIERE.

Doua societati de utilitate publica, in topul celor mai profitabile intreprinderi din judet. Arcada Company, premiata pentru crearea de noi locuri de munca

Patronatul IMM-urilor din Galati a premiat astazi, 5 octombrie, firmele si societatile de stat care au obtinut cel mai mare profit in 2016, dar si pe cele care au punctat la capitolul creare de noi locuri de munca.

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Cele mai ciudate legi din lume de care nu ai aflat pana acum

Cele mai ciudate legi din lume reusesc fie sa-ti starneasca rasul, fie sa te lase fara cuvinte. Barbatii care uita de aniversarea sotiilor comit o crima, cei care au pestisori in acvariu sunt amendati, iar jucariile sexuale sunt interzise intr-un stat.

Cele mai cautate meserii din lume si cu cat se platesc

Indiferent daca ti-ai terminat studiile si te gandesti pe ce drum sa o apuci sau esti deja de multa vreme in campul muncii, insa te gandesti la o reconversie profesionala, ar trebui sa ai o idee despre care sunt cele mai cautate meserii din lume. Cele.

Topul celor mai frumoase femei care stau la bratul celor mai bogati oameni din lume FOTO

Pe langa averile uriase pe care au reusit sa le acumuleze de-a lungul timpului, miliardarii se pot lauda si cu faptul ca au, langa ei, cele mai frumoase sotii sau ca au avut, la un moment dat, relatii amoroase cu femei extrem de atragatoare, potrivit unui top realizat de publicatia Hooch.

Topul celor mai populari artisti de pe Facebook. Cine a reusit sa depaseasca 100 de milioane de fani

O cantareata este cea mai populara persoana de pe Facebook, pagina sa avand peste 100 de milioane de fani din intreaga lume.

Cea mai sexy mamica din showbizul autohton (FOTO)

Mamica de gemeni, o fosta asistenta tv este la fel de sexy ca inainte de a ramane insarcinata. Marina Dina are doi copii superbi, un baiat si o fetita, adusi pe lume la inceputul.

Cele mai frumoase campusuri din lume: Iata unde sunt cazati studentii norocosi

La inceput de an universitar, in plina febra a cautarii unui loc de cazare, ne intoarcem privirea spre cele mai frumoase campusuri universitare din lumea larga, dar vedem si ce locuri similare.

Acesta este primul calculator din lume. Are peste 2.000 de ani, dar dupa ce a fost construit, tehnologia a disparut

Mecanismul Antikythera este supranumit cel mai vechi computer din lume. Remarcabilul mecanism a fost descoperit in 1901, in resturile epavei unui vapor grecesc, in apropierea insulei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )