Libnet.ro
UNICEF

05:30

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

B1 B1,
S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit. continuă pe B1

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

Un nou oras va aparea langa Bucuresti. Este cel mai mare proiect anuntat vreodata in Romania

Baneasa Developments va demara in perioada urmatoare un proiect imobiliar gigant de 1,7 miliarde de euro, ce va transforma zona din jurul mallului Baneasa Shopping City si Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Simona Halep a recunoscut! Cine e barbatul pe care sportiva il considera cel mai atragator

Simona Halep il considera pe Ernests Gulbis cel mai atragator barbat din circuitul ATP. Desi Feliciano Lopez, Fabio Fognini, Benoit Paire sau Grigor Dimitrov sunt preferatii fanelor din randul.

Cel mai puternic antibiotic natural. Ce boli trateaza si previne usturoiul

Usturoiul este cel mai cunoscut antibiotic natural, fiind folosit de mii de ani pentru tratarea multor afectiuni. Antioxidantii puternici sustinuti de alicina, un ingredient activ foarte valoros continut de.

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a ajuns in finala China Open, ca, probabil, serviciul a ajutat-o cel mai mult sa o invinga pe letona Jelena Ostapenko.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din Uniunea Europeana

Tara noastra ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2%, potrivit datelor Comisiei Europene, ceea ce inseamna o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, suma mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, potrivit unui comunicat de presa al companiei de consultanta PwC Romania.

Cel mai mare salariu incasat de un militar in luna august - 27.283 de lei: Venitul presedintelui Iohannis, depasit cu mult(FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a publicat sumele care au fost incasate de militari in luna august. Potrivit datelor aparute pe site-ul MApN, cel mai mare salariu din Armata a fost de 27. 283 de lei, cu.

Comisia Europeana: Romania are cel mai scazut procentaj de utilizatori constanti de internet din UE

Romania inregistreaza cel mai scazut procentaj de utilizatori constanti de Internet din Uniunea Europeana UE), respectiv 48%, in timp ce 39% din totalul populatiei nu a folosit niciodata mediul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )