Libnet.ro
UNICEF

20:00

Topul celor mai sigure 10 orase din lume. Bucurestiul castiga teren la acest capitol

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai sigure 10 orase din lume. Bucurestiul castiga teren la acest capitol

New York si Los Angeles sunt doua dintre cele mai sigure orase din punct de vedere al securitatii online, in timp ce Zurich ocupa prima pozitie in privinta sigurantei medicale si a infrastructurii, arata un clasament al celor mai sigure orase din. continuă pe Wall-Street Ro

Dubai a detronat Heathrow in 2014, ca cel mai aglomerat aeroport international din lume

Dubai International Airport a detronat anul trecut aeroportul londonez Heathrow din pozitia de cel mai aglomerat nod aerian international din lume, datorita cresterii numarului de pasageri transportati de compania Emirates, care detine o flota record de avioane de mari dimensiuni, transmite Bloomberg.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Maciuca, Madulari, Milcoiu, in topul celor cu denumiri haioase

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Maciuca, Madulari sau Milcoiu sunt doar trei comune din judetul Valcea cu denumiri mai putin obisnuite, intens dezbatute in cadrul unor emisiuni pamflet difuzate pe posturile nationale de televiziune si care au generat multe bancuri de-a lungul timpului.

VIRAL: Lars Andersen, cel mai agil arcas din lume. Imagini uimitoare

Lars Andersen este dovada vie ca in spatele oricarui efect special din filmele Hollywoodiene se afla un sambure de adevar. Cu siguranta ca va aduceti aminte de Kevin Kostner in rol de Robin Hood sau de arcasul Jeremy Renner din Hansel si Gretel sau The Avengers. Scenele in care eroii din filme reusesc sa faca lucruri incredibile cu un arc si o sageata nu sunt doar povesti.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata ireversibil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata, a anuntat saptamana aceasta Muzeul Egiptean din Cairo. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata iremediabil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Playtech.ro devine cel mai modern site tech din Romania

Publicatia online Playtech. ro si-a innoit platforma la acest inceput de an 2015, cu accent puternic pe mobilitate. Noul Playtech. ro a devenit mai smart, mai organizat, mai flexibil. Design-ul responsive ofera o experienta de navigare si vizualizare optima, articolele pot fi citite acum cu usurinta de pe orice PC si dispozitiv mobil, tableta sau smartphone. Era nevoie [].

Oktal.ro, unul dintre cele mai vechi magazine online din tara, in faliment

Elka-Oktal Group SRL, compania din spatele magazinului online electroIT Oktal. ro si-a cerut intrarea in faliment la finalul anului 2014, aceasta fiind acceptata de Tribunalul Bucuresti.

Oktal.ro, unul dintre cele mai vechi magazine online din tara, in faliment

Elka-Oktal Group SRL, compania din spatele magazinului online electroIT Oktal. ro si-a cerut intrarea in faliment la finalul anului 2014, aceasta fiind acceptata de Tribunalul Bucuresti.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )