Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

România Liberă România Liberă,
Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta. continuă pe România Liberă

Catalin Ivan candideaza la sefia PSD: Sunt cel mai puternic CONTRACANDIDAT al lui Ponta

Catalin Ivan si-a exprimat din nou intentia de a-l detrona pe Victor Ponta de la sefia PSD. Europarlamentarul a spus ca este cel mai puternic contracandidat al acestuia la functia de presedinte al.

STENOGRAME Dosarul retrocedarilor. Ioan Adam: Hrebe mi-a zis 'Adu-l pe Sturdza la mine' si ca el opreste abuzul de la Directia Silvica/ Adam: Propun sa-mi dati o suma de lucru cu padurile... si sa stabilim un acord ca niste domni

Fostul deputat Ioan Adam a afirmat intr-o discutie la care participau Gheorghe Paltin Sturdza, concubina acestuia, Rodica Gabriela Zaharia, si judecatorul Roxana Adam, ca Viorel Hrebenciuc a cerut o intrevedere cu Sturdza, garantand ca opreste 'abuzul' de la Directia Silvica, se arata in stenogramele din rechizitoriul intocmit de procurorii DNA. De asemenea, Adam negocia cu Gheorghe Paltin Sturdza 'suma de lucru' care trebuia sa-i revina in cazul retrocedarilor ilegale de paduri in cadrul unor discutii interceptate.

Deputatul Ioan Adam (PSD), arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, si-a dat demisia din Parlament

Ioan Adam si-a dat demisia din Parlament, dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Adam este acuzat ca face parte dintr-un grup infractional organizat care ar fi prejudiciat.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut partial faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Andrei Hrebenciuc a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam si al.

VIDEO Viorel si Andrei Hrebenciuc, Tudor Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, anunta Agerpres. Dosarul a fost inregistrat joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa nu a primit deocamdata un termen de judecata.

Ce inseamna mancare sanatoasa si care este cel mai sanatos produs alimentar

Oamenii sunt tot mai preocupati de sanatate si de tot ce implica un regim alimentar sanatos, chiar daca unora le este greu sa-l urmeze. Insa, dincolo de toate sfaturile nutritionale, ce inseamna mancare.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata ireversibil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata, a anuntat saptamana aceasta Muzeul Egiptean din Cairo. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata iremediabil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )