Libnet.ro
UNICEF

23:30

Topul celor mai sigure orase din lume: care este metropola cea mai ferita de pericole, dar si cea mai populata

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai sigure orase din lume: care este metropola cea mai ferita de pericole, dar si cea mai populata

Publicatia londoneza The Economist a realizat un top al celor mai sigure 11 orase din lume, luand in calcul factori precum siguranta personala, securitatea digitala, sanatatea si infrastructura. continuă pe Adevărul

Obsesiile celor mai sangerosi criminali din istorie. Unii faceau bani din cadavre

Juan Antonio Cebrian prezinta in Psihokilleri portretele celor mai sangerosi criminali din lume: - Richard Jacquet a trait in perioada 1630- 1686 in Anglia. A efectuat .

Topul celor mai populare limbaje de programare

Daca esti in catuare de IT-isti buni probabil ar trebui sa fii la curent cu cele mai populare limbaja de programare. Iata un clasament realizat de asa-numitul Facebook al prgramatorilor, un startup american care analizeaza cele mai importante trenduri in materie de dezvoltare de sotfware, printre care si clasamentul celor mai populare limbaje de probgramare.

Topul celor mai mari pelerinaje la manastirile din Romania

In fiecare an mii de credinciosi pleaca in pelerinaje infruntand frigul, ploaia, oboseala sau canicula, din dorinta de a se inchina unor moaste sau de a fi prezenti la o anumita sarbatoare. in functie de amploarea acestor pelerinaje se poate creiona un clasament al celor mai cautate locuri spirituale din Romania.

Statul european care vrea sa renunte la bani. Prima tara din lume care nu va mai folosi deloc cash

Suedia ar putea fi prima tara din lume care renunta definitiv la banii cash, in favoarea platilor mobile si a cardurilor. Iar acest lucru ar putea sa se intample pana in.

Cristian Tudor Popescu, despre Halep: E o prostie sa spui ca este cea mai buna jucatoare din lume

Cristian Tudor Popescu nu crede ca Simona Halep se poate considera deocamdata cea mai valoroasa jucatoare a lumii desi a ajuns luni in fruntea clasamentului mondial feminin. Sa fim lucizi. in.

Compania romaneasca Tremend, in clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie

Compania Tremend Software Consulting a intrat, pentru a doua oara consecutiv, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, clasamentul anual al celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune.

Plimbarile cu masina, mai sigure ca niciodata

Au trecut anii in care copiii sub 6 ani erau tinuti in brate de parintii lor cand mergeau cu masina. in prezent, parintele poate sta linistit pe bancheta din spate, langa copilul s.

FOTO Cladirile care fac din Timisoara unul dintre cele mai frumoase orase din Romania

Chiar daca multe dintre cladirile istorice din oras sunt inca in paragina, Timisoara se poate lauda cu multe cladiri istorice superbe care ii dau orasului un farmec aparte.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de guvern din lume.

Povestea celui mai neortodox festival din lume. Locul unde femeile poarta pe strazi statui cu penisuri uriase

Kanamara Matsuri e un festival al fertilitatii - Festival al Penisului de Otel - care se organizeaza in Japonia de peste 50 de ani, desi are radacini mult mai vechi. Oamenii din toata lumea participa la o parada in cadrul careia falusuri uriase sunt plimbate pe strazile orasului Kanayama.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )