Libnet.ro
UNICEF

16:45

Topul celor mai stresante locuri de munca din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai stresante locuri de munca din Marea Britanie

O firma britanica a realizat topul celor mai stresante locuri de munca. Dupa ce au analizat cazurile a peste o suta de mii de angajati, acestia au ajuns la concluzia ca nivelul de stres creste odata cu numarul orelor suplimentare inregistrate. continuă pe Adevărul

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

NATO: Aproximativ 2.200 de militari vor participa la exercitiul din Marea Neagra

Aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state vor participa, la sfarsitul acestei saptamani, la cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shiedl 19.

Povestea caricaturistului care a facut portretul robot al celor mai de temut criminali si violatori din Suceava

De peste 40 de ani, caricaturistul sucevean Mihai Panzaru PIM transpune pe hartie, cu ajutorul martorilor, chipurile celor mai de temut criminali si violatori pe care i-a avut Suceava. Maestrul este un vechi colaborator al Inspectoratului Judetean de Politie si nu a cerut niciodata sa fie recompensat pentru ca a ajutat la identificarea infractorilor.

Efectele Brexit: BMW si Peugeot au oprit productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit, luni, activitatea pentru o perioada de o luna, in timp ce Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, cu toate ca Brexitul a fost amanat.

CHIAR DACA BREXITUL A FOST AMANAT: BMW si Peugeot au oprit temporar productia la fabricile din Marea Britanie

Fabrica Mini a BMW din Marea Britanie a oprit ieri activitatea pentru o perioada de o luna, iar uzina Vauxhall a Peugeot a incetat productia pentru doua saptamani, chiar daca Brexitul a fost amanat.

Nava de aprovizionare pentru ferme eoliene din Marea Nordului, lansata la Galati

O nava de aprovizionare si suport pentru ferme eoliene din Marea Nordului a fost lansata, vineri, la Santierul Naval din Galati, beneficiarul fiind o companie din Marea Britanie, conform Agerpres.

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022.

Ryanair - printre cei mai mari 10 poluatori din Europa

Ryanair este prima companie aeriana care a devenit, in 2018, unul dintre cei mai mari 10 poluatori din Europa, o premiera pentru o companie care nu opereaza centrale pe baza de carbune.

Descoperiti. Cele mai puternice filierele straine din Romania

Andreea Sava a vorbilt la emisiunea Descoperiti despre cele mai puternice filiere straine din Romania. Disperata ca va ajunge la inchisoare, Elena Udrea nu a facut decat sa descrie mecanismul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )