Libnet.ro
UNICEF

21:30

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Hotnews Hotnews,
 France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022. continuă pe Hotnews

France Football: Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al lumii (130 de milioane de euro pe stagiune)

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continua sa fie fotbalistul cel mai bine platit din lume, potrivit unui top publicat de France Football, citat de Le Figaro.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu.

Diego Simeone, antrenorul cu cele mai mari venituri din Europa

Argentinianul Diego Simeone este surprinzator antrenorul care incaseaza cei mai multi bani din fotbalul european, anunta publicatia France Football.

Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Muzeul Luvru din Abu Dhabi ar fi trebuit sa expuna cel mai scump tablou din lume, Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci, spre sfarsitul anului trecut, dar celebra pictura ar fi disparut, spun surse pentru site-ul postului de stiri Fox News. Salvator Mundi ar fi urmat sa completeze bogata galerie formata din capodore semnate [] .

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

IN LUNA MARTIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii circa sase ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sase ani, in luna martie, scaderea fiind condusa de Germania, ca urmare a sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite presa straina, conform Agerpres.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Productia de titei realizata de Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a scazut luna trecuta, ajungand la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, conform unui sondaj Reuters.

Un roman s-a sinucis in Anglia dupa ce a aflat ca sotia il insela cu cel mai bun prieten

Zoltan Benedek, un roman plecat anul trecut la munca in Anglia, s-a sinucis in iunie 2018, dupa ce sotia l-a anuntat ca l-a inselat cu cel mai bun prieten. Zoltan se insurase in 2015. Cazul a ajuns in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )