Libnet.ro
UNICEF

05:30

Capello e cel mai bine platit selectioner de la Mondiale. Topul celor mai mari salarii de antrenori prezenti in Brazilia

Adevărul Adevărul,
Capello e cel mai bine platit selectioner de la Mondiale. Topul celor mai mari salarii de antrenori prezenti in Brazilia

Selectionerul Rusiei, Fabio Capello, este cel mai bine platit selectioner prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, fiind urmat in aceasta ierarhie de englezul Roy Hodgson si de italianul Cesare Prandelli. continuă pe Adevărul

Capello e cel mai bine platit selectioner de la Mondiale. Topul salariilor antrenorilor prezenti in Brazilia

Selectionerul Rusiei, Fabio Capello, este cel mai bine platit selectioner prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, fiind urmat in aceasta ierarhie de englezul Roy Hodgson si de italianul Cesare Prandelli.

Top 10: Cel mai bine imbracati sportivi

Au bani si se imbraca de la cele mai titrate branduri de moda din lume. Sportivii au nevoie si de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate in materie de moda. Hocheistii, baschetbalistii si fotbalistii sunt cel mai bine imbracati sportive- asta sustin jurnalistii americani.

SUA au marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale si au invins Ghana cu 2-1

Clint Dempsey a marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale, iar Statele Unite au debutat cu dreptul la turneul final din Brazilia, reusind sa castige cu 2-1 in fata Ghanei, intr-un meci din.

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

5 trucuri ca sa te simti mai bine in 5 minute

Cu siguranta te-ai aflat si tu in situatii in care fericirea era un concept parca ireal si de neatins, insa exista o multime de moduri in care ne putem face sa ne simtim mai bine, trebuie doar sa credem ca se poate.

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

INTERVIU Oren Hefetz, Google: In 2015, cel mai probabil, traficul mobile va fi mai mare decat traficul pe desktop in toate pietele. Clientii de publicitate care nu-si incep campaniile macar pe mobil risca sa nu prinda autobuzul

In 2015, cel mai probabil, traficul online pe aparate mobile va fi mult mai mare decat traficul pe desktop in toate pietele, la nivel global, iar in cele din urma totul va fi digital - si reclamele TV vor fi cumparate digital. Vor disparea repede zilele in care o statie TV iti impinge datele tie, consumator, iar clientii de publicitate vor avea mari dificultati sa prinda autobuzul daca nu vor incepe, macar, in campaniile lor cu platformele mobile - care sunt un prim pas de baza. Asa crede Oren Hefetz, Head of Performance Media pentru piete emergente in cadrul Google, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

Romania si Bulgaria, cel mai mic PIB pe cap de locuitor din UE

Bulgaria si Romania au avut, in 2013, cel mai mic PIB pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare standard PPS) din Uniunea Europeana, potrivit datelor preliminare publicate, miercuri, de Oficiului European de Statistica Eurostat).

Cel mai avangardist regizor de teatru din lume va pune in scena Rinocerii la Craiova

Regizorul Robert Wilson a fost declarat de New York Times cel mai avangardist om de teatru din Statele Unite si chiar din lume. Acesta a fost nominalizatla premiul Pulitzer pentru dramaturgie.

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )