Libnet.ro
UNICEF

06:30

Topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment ale lunii august

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment ale lunii august

Vine Cheful, difuzata de Pro TV, a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment a lunii august, atragand o medie de 531. 000 de telespectatori la fiecare editie, insa Antena 1 continua sa domine topul zece, sase pozitii fiind ocupate de productiile postului din Baneasa, potrivit clasamentului publicat de site-ul Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Topul celor mai reclamate societati de asigurari

Sectorul asigurarilor este lider la capitolul plangeri din partea clientilor, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) anuntand ca 8. 000 din cele 9. 206 petitii primite in primele sase luni ale anului au provenit din aceasta piata. Neplata.

Topul celor mai comune omonime pe care le gresim frecvent in scriere

Le folosim zi de zi. De multe ori, acelasi cuvant poate avea intelesuri diferite. Vorbim despre omonime, care sunt cuvinte cu forma identica si cu acelasi corp fonetic, dar cu intelesuri total diferite. Aradeanca Eugenia Crainic, cea care in urma cu cativa ani a creat grupul Limba romana pentru afectatii de limbajul feisbuc, ne da cateva exemple de omonime.

Povestile celor mai diabolice romance. Elisabeta Bathory, Contesa insangerata intrata in Cartea Recordurilor pentru numarul oripilant de crime comise

Motivate de un orgoliu de nestavilit sau de un fanatism politic dus la extrem, cateva personaje feminine si-au facut loc in istoria Romaniei la capitolul cele mai rele, cele mai diabolice. Elisabeta Bathory, contesa maghiara cu origini in judetul Salaj, a intrat in Cartea Recordurilor din cauza sutelor de crime comise. Mai recent, in perioada comunista, bolsevica Ana Pauker a instaurat teroarea regimului stalinist in Romania.

VEKA a pornit in cautarea celor mai frumoase fotografii lafereastramea

In perioada 31 august 30 septembrie, VEKA Romania desfasoara concursul national de fotografie lafereastramea si premiaza pentru cele mai frumoase momente surprinse intr-o fotografie lafereastramea. Fotografia realizata de t poate aduce premii de clasa A: un laptop ultrasubtire locul I, un voucher de cumparaturi locul II, un curs de fotografie locul III.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )