Libnet.ro
UNICEF

00:07

VEKA a pornit in cautarea celor mai frumoase fotografii lafereastramea

România Liberă România Liberă,
VEKA a pornit in cautarea celor mai frumoase fotografii lafereastramea

In perioada 31 august 30 septembrie, VEKA Romania desfasoara concursul national de fotografie lafereastramea si premiaza pentru cele mai frumoase momente surprinse intr-o fotografie lafereastramea. Fotografia realizata de t poate aduce premii de clasa A: un laptop ultrasubtire locul I, un voucher de cumparaturi locul II, un curs de fotografie locul III. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

Cele mai frumoase locuri din Slovenia: castele medievale, pesteri uriase si orase cu arhitectura superba

Printre cele mai frumoase locuri din Slovenia se numara orasele Ljubljana, Bled, pesterile Skocjan si castelul Predjama, amplasat pitoresc pe o stanca inalta, chiar la intrarea intr-o grota.

Secretele chipului gigantic al lui Decebal de pe malul Dunarii. Colosul se afla in topul celor mai mari statui din lume

Statuia lui Decebal, sculptata in munte si inalta de 42 de metri, i-a facut pe jurnalistii de la Business Insider sa o plaseze in top cinci al celor mai mari statui din lume, alaturi de Statuia Libertatii, Colosul din Roodos, Budhha din Myanmar si Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro.

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani, realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii mosteniti.

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri cu varste de pana la 35 de ani

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii.

Topul celor mai bogati tineri cu cu varste de pana la 35 de ani

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani.

VIDEO Ungaria Romania, azi, ora 21.45. Cele mai frumoase momente din istoria confruntarilor cu maghiarii

Romania si Ungaria s-au intalnit de 22 de ori, conform statisticii FIFA. Partea proasta e ca maghiarii au 10 victorii, partea buna e ca nu ne-au mai batut din 1981. Cele doua echipe joaca in aceasta seara la Budapesta ora 21.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Ilan Sor le va oferi 5.000 de lei celor mai buni elevi din Orhei

Cei mai buni elevi din orasul Orhei vor fi recompensati cu 5. 000 de lei de catre primarul orasului, Ilan Sor. Astfel, absolventii claselor a 9 si a 12, care vor obtine cele mai bune rezultate la final de an, vor avea parte de un premiu banesc din partea fundatiei de caritate Miron Sor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )