Libnet.ro
UNICEF

18:45

Topul celor mai vizitate muzee din UE: care sunt obiectivele din Romania care atrag cei mai multi vizitatori

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vizitate muzee din UE: care sunt obiectivele din Romania care atrag cei mai multi vizitatori

European Group on Museum Statistics a publicat lista celor mai vizitate muzee din Uniunea Europeana. Peste noua milioane de persoane i-au trecut pragul anul trecut muzeului aflat in fruntea clasamentului, in timp ce turistii sunt atrasi cu precadere de trei astfel de obiective din Romania. continuă pe Adevărul

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2016: Dedeman, Leroy Merlin si Arabesque domina piata. Cine au fost castigatorii in retailul de profil?

Piata locala de bricolaj traverseaza una dintre cele mai favorabile perioade din ultimii 10 ani, asta dupa ce majoritatea jucatorilor de profil si-a imbunatatit performantele de business, atat din perspectiva evolutiei financiare, cat mai ales a.

Zambetul, pe locul 2 in topul celor 43 de obiceiuri care fac oamenii mai fericiti. Cine ocupa primul loc

Specialistii spun ca zambetul este pe locul 2 in topul celor 43 de obiceiuri care pot face oamenii mai fericiti. Si mai spun ei: daca puteti transforma zambindul intr-un obicei, atunci.

Topul Forbes al celor mai bine platite celebritati din lume: cine ocupa primele locuri si ce vedeta a cazut de pe primul loc pe 49 in doar un an

Forbes a publicat topul 100 al celor mai bine platite celebritati din ultimul an, rapperul american Sean Diddy Combs avand parte de onorarii spectaculoase. Dupa ce in 2015 ocupa locul 22 in acelasi clasament, anul acesta se afla in capul listei, cu incasari de 130 de milioane de dolari.

Lista celor mai scumpi 10 de jucatori ai momentului

Neymar, atacantul brazilian al echipei spaniole FC Barcelona, este cel mai scump fotbalist din lume, potrivit unei analize a Centrului international pentru studiul sportului CIES), care estimeaza valoarea de transfer.

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

Surse: Tudorel Toader ar fi schimbat mai multi directori din Ministerul Justitiei, inainte sa demisioneze

Ministrul demisonar al Justitiei, Tudorel Toader, ar fi schimbat din functie mai multi directori din institutie, inainte de a-si anunta demisia, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare PSD - ALDE de a retrage sustinerea politica premierului Sorin Grindeanu.

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Mai multe orase din Germania analizeaza posibilitatea de a interzice circulatia masinilor diesel

Mai multe orase din Germania vor analiza posibilitatea de a suspenda, in totalitate, circulatia vehiculelor pe motorina, pentru reducerea poluarii, potrivit Mediafax. Guvernul Merkel se opune initiativelor insa in acest sens, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Proiectiile celor mai bune 34 scurtmetraje, de la cea de-a 11-a editie a Festivalului International Film NexT, la Muzeul Taranului Roman

Cea de 11-a editie a Festivalului International de Film NexT se desfasoara intre 22 si 26 iunie, reunind 34 dintre cele mai bune scurtmetraje recente. Proiectiile au loc la Cinema Muzeul Taranului.

Patru francize ieftine din Romania care te pot ajuta sa ajungi propriul tau sef

Din ce in ce mai multe persoane refuza sa se mai vada in postura de angajati si viseaza la deschiderea propriilor afaceri, insa multe dintre ele se impotmolesc atunci cand vine vorba de dezvoltarea unei strategii sau crearea unui brand. O solutie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )