Libnet.ro
UNICEF

19:45

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace. continuă pe Ziarul Bursa

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Record istoric: Euro a ajuns la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Cotatia monedei nationale a coborat, joi, la valoarea de 4,5872 lei/euro, pe fondul tensiunilor politice generate de demisia Cabinetului Grindeanu.

Euro a fost cotat la 4,5812 lei, sub referinta de joi

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5812 lei pentru moneda europeana, in scadere cu 0,6 bani, comparativ cu sedinta de joi, cand euro a fost cotat la 4,5872 lei.

Euro a fost cotat la 4,5661 lei, peste referinta de ieri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5661 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 0,47 bani, comparativ cu sedinta de ieri, cand euro a fost cotat la 4,5614 lei.

UPDATE. Leul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani, pe fondul crizei guvernamentale

Leul s-a depreciat joi cu 2,05 bani 0,45%) in raport cu moneda europeana, care a fost cotata la 4,5872 lei, aceasta fiind ce mai slaba cotatie pentru moneda nationala din ultimii cinci ani, potrivit Agerpres.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Galaxy S8 este cel mai bun telefon de pe piata, conform unei autoritati importante din SUA

Galaxy S8 si Galaxy S8+ tocmai au fost certificate de catre Consumer Review ca fiind cele mai bune telefoane de pe piata la ora actuala. Oautoritate importanta de certificare a calitatii smartphone-urilor pornind de la experientele descrise de utilizatori cu acele dispozitive a publicat de curand cel mai nou top al sau de mobile. Acel [].

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani, dupa ce atins pentru scurt timp un maxim istoric de 3. 000 de dolar pe unitate, relateaza MarketWatch.

Cel mai cautat aquapark din Transilvania, luat cu asalt de turisti. Cum se vor elimina cozile de la intrare

La aproape un an de la inaugurare, Aquaparkul Nymphaea din Oradea a devenit cel mai cautat aquaparc de distractie din Transilvania, in detrimentul celor de dincolo de granita, din Ungaria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )