Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul companiilor care au cele mai mari suprafete de teren concesionate de la stat

Adevărul Adevărul,
Topul companiilor care au cele mai mari suprafete de teren concesionate de la stat

Conform datelor Agentiei Domeniilor Statului ADS), companiile care au cea mare suprafata de teren arendata sau concesionata de la ADS sunt: Agricost - 57. 720 ha, Maria Trading - 11. 737 ha, Intercereal - 10. 550 ha, Agro Chirnogi - 9. 414 ha si Dorna Agri - 8. 278 ha. continuă pe Adevărul

Topul companiilor care au cele mai mari suprafete de teren concesionate de la stat

Agentia Domeniilor Statului ADS) anunta ca suprafata totala arendata sau concesionata ajunge la 263. 696 ha, iar veniturile obtinute anul trecut au fost de 110,7 milioane lei, adica aproximativ 467 lei pentru.

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre.

HOROSCOP 23 MAI 2019. Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga

Horoscop Berbec. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca sta.

Ce conteaza in batalia pentru talente. Cele mai mari provocari in procesul de recrutare in stomatologie

Pe piata dentara din Romania deficitul de personal medical se resimte mai ales in randul personalului specializat auxiliar, necesar desfasurarii unei activitati la nivel performant. Am vorbit cu Ionut Leahu, CEO si fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu,.

Sondaj INSCOP. Principalele frici ale romanilor: Coruptia si Rusia, cele mai mari amenintari

35% dintre romani sunt de parere ca cea mai mare amenintare pentru Romania este coruptia, in timp ce in privinta securitatii nationale, 64,4% considera ca Rusia este un inamic. Totodata, 2 din 3 romani isi iau informatiile de politica internationala de la televizor.

Controversa rosiilor contaminate cu pesticide dintr-unul din cele mai cunoscute bazine legumicole din Romania

Rosiile de Matca sunt printre cele mai cautate atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, in ultimii ani au fost vehiculate pe piata informatii conform carora rosiile si in general legumele produse in bazinul legumicol ar contine mari cantitati de pesticide. Specialistii agricoli sustin insa ca sunt doar zvonuri si sunt complet neadevarate.

Cifre contradictorii in bilantul companiei Cupru Min Abrud: afaceri mai mari cu 45%, profit mai mic cu 8%

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul propriu bilantul contabil aferent anului 2018 pentru societatea Cupru Min SA, cea mai profitabila companie de stat care isi mai desfasoara activitatea in Alba.

Cele mai spectaculoase aparitii de la Cannes 2019 prima saptamana

Festivalul International de Film de la Cannes este, dincolo de distinctiile oferite, prilejul de a admira vestimentatiile cu totul speciale ale vedetelor prezente pe covorul rosu al marilor premiere. Iata-le pe cele mai spectaculoase de pana acum.

PARALELA 45: Cele mai cautate destinatii de vacanta raman Grecia, Turcia, Spania, dar si Egipt si Tunisia

Cele mai cautate destinatii de vacanta in acest an raman Grecia, Turcia si Spania, a declarat Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45, care precizeaza ca tot mai cautate sunt Egiptul si Tunisia, dar si locurile exotice.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti pe 21 mai. Lista evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul unei serii de evenimente.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )