Libnet.ro
UNICEF

14:15

Topul companiilor de stat care ofera cele mai mari indemnizatii in consiliile de administratie

Adevărul Adevărul,
Topul companiilor de stat care ofera cele mai mari indemnizatii in consiliile de administratie

Societatile de stat care ofera cele mai mari indemnizatii membrilor din consiliile de administratie din societatile de stat sunt bancile EximBank, CEC Bank, Fondul Roman de Contragarantare si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, sumele depasind 10. 000 de lei brut pe luna. continuă pe Adevărul

Topul actorilor ale caror filme au avut cele mai mari incasari din istorie: cine este singura si cea mai tanara femeie din primele zece pozitii

Scarlett Johansson, in varsta de 31 de ani, a fost desemnata actrita ale carei filme au generat cele mai mari incasari din toate timpurile, fiind singura femeie ce ocupa o pozitie din primele zece.

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATELE au fost publicate de Ministerul Educatiei. Elevii au timp sa conteste notele pana la ora 20.00. Care sunt judetele cu cele mai mari note

Rezultatele examenului de Evaluare Nationala s-au publicat pe site-ul Ministerului Educatiei, evaluare. edu. ro.

Tarile in care femeile au cei mai mari sani naturali: unde se situeaza romancele si unguroaicele in topul busturilor impresionante

Cea mai ampla cercetare in cadrul careia au fost luate in calcul masuratorile bustului pentru un numar de 400. 000 de femei din 108 tari, inclusiv din Romania, Ungaria si Bulgaria, a indicat care sunt posesoarele celor mai mari sani naturali din lume, dar si zonele lumii in care natura nu a fost prea generoasa la acest capitol cu reprezentantele sexului frumos.

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2015: cresteri si de aproape 30% ale business-urilor. Cine domina piata

Dedeman, Arabesque si Praktiker sunt cei mai mari trei jucatori pe piata locala de bricolaj, arata o analiza a wall-street. ro, cele trei companii, alaturi de grupul german Hornbach fiind singurii retaileri din piata care au raportat cresteri chiar si de aproape 30% ale business-ului in cursul anului trecut.

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2015: cresteri si de aproape 30% ale business-urilor. Cine domina piata

Dedeman, Arabesque si Praktiker sunt cei mai mari trei jucatori pe piata locala de bricolaj, arata o analiza a wall-street. ro, cele trei companii, alaturi de grupul german Hornbach fiind singurii retaileri din piata care au raportat cresteri chiar si.

Ordonanta care te scuteste de impozit la darea in plata si taie impozitul pe salariile cercetatorilor a aparut in Monitor. Vezi cele mai importante 7 modificari

Joi au aparut in Monitorul oficial mai multe acte normative atat in domeniul fiscal, dar si in domeniul conex, cum ar fi o modificare a procedurii privind fondul de mediu. Astazi ne indreptam atentia asupra modificarii Codului fiscal, prin Ordonanta de urgenta, ce introduce cateva proceduri foarte importante: scutirea de impozit pentru darea in plata; scutirea la impozitul pe venitul din salarii pentru cercetatori si alte persoane ce lucreaza in cercetare dezvoltare; introducerea cotei reduse de TVA de 9% pentru pesticide, seminte si alte bunuri si servicii din domeniul agricol arat, semanat). Tot acest act normativ permite organizatorilor de nunti si botezuri sa incaseze cu numerar sume mai mari decat actualul plafon, dupa obtinerea unei aprobari. Vezi aici Ordonanta asa cum a aparut in Monitorul Oficial.

Paradoxul romanesc, prezentat de OCDE: Cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor si avem cele mai proaste drumuri din UE

Oficialii de la Bruxelles ne atrag atentia ca, desi avem cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor. Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organiza.

Evaluare Nationala: 75% dintre candidati au obtinut medii mai mari sau egale cu 5

Aproximativ 75% dintre absolventii de clasa a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala au obtinut medii mai mari sau egale cu 5, conform rezultatelor publicate, astazi, de Ministerul Educatiei.

Studiu: O poza cu decolteu adanc in CV aduce femeilor sanse mai mari de a fi chemate la interviuri

Femeile care apar in CV cu un decolteu adanc au sanse de 19 ori mai mari sa fie solicitate la un interviu de angajare - este concluzia, deprimanta, a unui studiu desfasurat de cercetatori si ale carui rezultate au fost publicate in The Telegraph, preluat de Agerpres.

FOTO VIRAL. Game of Thrones, Tyrion Lannister, suprins pe trotineta si photoshopat in cele mai ciudate ipostaze

Actorul Peter Dinklage, cunoscut pentru rolul lui Tyrion Lannister din Game of Thrones, a fost surpins de fani pe o trotineta. Acestia au profitat de ocazie si au creat o serie de fotografii trucate, in care Tyrion este suprins in cele mai ciudate ipostaze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )