Libnet.ro
UNICEF

17 Iun.

Topul facultatilor cu cele mai bune perspective de angajare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul facultatilor cu cele mai bune perspective de angajare

Facultatile cu profil de inginerie software sau de limbi straine sunt cele ai caror absolventi isi gasesc cel mai repede un job bine platit, imediat dupa finalizarea studiilor, avand, totodata, sansa unei ascensiuni rapide in cariera. continuă pe Wall-Street Ro

Concurs pentru realizarea unui clip de promovare a Tarii Barsei. Cele mai bune 5 filme vor fi proiectate in cartierele din Brasov in aer liber

Artistii amatori pot participa la un concurs de filme de scurt metraj, cu tema promovarea monumentelor si siturilor istorice din Tara Barsei.

Cum facem cele mai bune briose cu visine. Reteta lui Bogdan Roman, sibianul care a facut senzatie la Masterchef

Briosele sunt nu doar delicioase, ci si foarte usor de preparat si pot fi facute cu orice fel de fructe de sezon. Iata o reteta extreme de simpla de briose cu visine.

Cele mai bune paste cu carnati afumati

Aceste paste cu carnati afumati este un fel de mancare care poate fi preparat chiar si la cina. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente proaspete, pe care le poti combina rapid.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Anca Dragu: judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor

Judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor, de 2. 500 de lei, in timp ce la polul opus, cu venituri de peste 3. 500 de lei pe locuitor, se afla judete precum Tulcea, Ilfov, Valcea, Hunedoara, Salaj sau Bistrita Nasaud, potrivit ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Consiliul International al Aeroporturilor ACI) a anuntat care sunt cele mai aglomerate aeroporturi internationale din lume, pe baza numraului de pasageri inregistrat in cursul anului trecut. Pe primele zece locuri se regasesc si aeroporturi cunoscute din Europa, printre care Heathrow, din Londra, si Charles de Gaulle, din Paris.

Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu este jucatorul cu cele mai multe suturi pe poarta in sezonul 2015/2016 din Liga 1, conform unei statistici oferite de Liga Profesionista de Fotbal.

Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli care ne impiedica sa obtinem un desert perfect

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai gustoase si rapide deserturi. Servite cu dulceata, ciocolata, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de inghetata, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite.

TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Zece cele mai cautate masini electrice plug-in reincarcabile la priza) din lume au fost vandute in 120. 000 de unitati in primele cinci luni ale anului, dintre care peste 22. 000 de unitati au fost comercializate in luna mai, in crestere cu 42% fata de.

Razboiul dronelor a inceput in Ucraina: in conflictul din sudul tarii sunt utilizate cele mai diverse modele de acest fel

Cele mai moderne modele de drone cu scop de a spiona pozitiile inamice sunt folosite in conflictul din sudul Ucrainei. in regiunea Donetk din Ucraina, ocupata de separatistii prorusi, se.

actualitate, 17 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1912 seconds )