Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu COVID-19

B1 B1,
Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu COVID-19

Bilantul infectarilor cu COVID-19 in Romania a ajuns, sambata, la 69. 374, dupa ce inca 1. 328 de persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. Bucuresti, Suceava, Galati si Dambovita. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Top judete cu cele mai multe infectari. Bucurestiul se apropie de 8.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 66. 631 de infectari si 2. 860 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 454 de persoane si decesul a 53 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele mai.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat in al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri in intreaga lume decat oricare alta companie. Compania a livrat, in aceasta perioada, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai putine fata de rezultatele anuale inregistrate pana in prezent, conform unui studiu Canalys, anunta compania de telefonie mobila printr-un comunicat de presa remis astazi.

Judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi, 15 august, pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetele Prahova si Arges.

Judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetele Prahova si Arges.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Prahova.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Vaslui.

Romania, tara din UE cu cele mai multe decese care puteau fi evitate

Romania are cea mai mare rata de decese care puteau fi evitate, bolile care le cauzeaza putand fi tratate cu ajutorul unui sistem de sanatate eficient si cu interventii primare preventive sau prin asistenta medicala in timp util.

AUTORITATILE ELENE: Cele mai multe cazuri de COVID-19 descoperite la intrarea in Grecia sunt din Romania

Secretarul de stat pentru Protectia Civila din Grecia, Nikos Hardalias, a prezentat intr-o conferinta de presa situatia infectiilor cu coronavirus din luna iulie, pana in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )