Libnet.ro
UNICEF

15:00

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat in al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri in intreaga lume decat oricare alta companie. Compania a livrat, in aceasta perioada, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai putine fata de rezultatele anuale inregistrate pana in prezent, conform unui studiu Canalys, anunta compania de telefonie mobila printr-un comunicat de presa remis astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant.

Cel mai vechi restaurant din lume, afectat de pandemie

Cel mai vechi restaurant din lume, pe unde s-au perindat personalitati marcante din arta si literatura, este in pericol sa se inchida, din cauza pandemiei. Restaurantul Botin, fondat in anul 1725 in Madrid, Spania, a supravietuit, de-a lungul vremii, unor evenimente majore din Spania, precum Razboiul Civil. Astazi, dupa aproape trei sute de ani de existenta, soarta localului este incerta.

Cele mai celebre rochii din filmele de la Hollywood

Rochiile purtate de renumite actrite in unele dintre cele mai de succes productii de la Hollywood vor ramane mereu in istorie, asemenea filmelor celebre in care le-am admirat! .

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Capat de drum pentru una dintre cele mai celebre marci din lumea filmului: Disney renunta la 20th Century Fox

Compania Walt Disney renunta la una dintre cele mai cunoscute marci din industria divertismentului, 20th Century Fox, anunta BBC, preluat de Mediafax.

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

CORONAVIRUS |Top judete cu cele mai multe infectari. Bucurestiul se apropie de 8.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 66. 631 de infectari si 2. 860 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 454 de persoane si decesul a 53 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )