Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul liceelor din Alba dupa specializari la repartizarea computerizata a absolventilor. Diferenta de aproape 7 puncte intre prima si ultima medie

Adevărul Adevărul,
Topul liceelor din Alba dupa specializari la repartizarea computerizata a absolventilor. Diferenta de aproape 7 puncte intre prima si ultima medie

Colegiul National Horea, Closca si Crisan Alba Iulia este si in acest an primul in topul liceeelor din Alba in ceea ce priveste mediile de admitere la specializari. continuă pe Adevărul

Rezultate admitere 2019. Topul liceelor din Salaj dupa ultima medie de admitere

Aspirantii la un loc in liceele din judet au aflat astazi dimineata la ce scoala vor invata in urmatorii ani. Patru absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10, dupa ce atat la Evaluarea Nationala, cat si la finalul ciclului gimnazial au avut nota maxima.

Repartizarea computerizata la licee, admitere 2019 pe Edu.ro. Vezi aici la ce liceu ai intrat, dupa ce ti-ai scris numele

Repartizarea computerizata la licee pentru elevii care au absolvit 8 clase si au dat Evaluarea Nationala a intrat in faza in care bazele de date sunt verificate si corectate de Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetenea municipiului Bucuresti. Daca vrei sa vezi la ce liceu ai intrat, poti afla accesand site-ul edu. ro.

Admitere liceu 2019. Elevii cu medii peste 9 au ramas pe afara, dupa repartizarea computerizata

Admitere liceu 2019: Mai nou, elevi care au obtinut media 9 la Evaluarea Nationala, pot sa ramana fara loc la liceul dorit, dar sa fie, insa luat de alti elevi cu nota mai mica, dar si de cei cu nota mai mare, desigur. Nu doar ca procesul de admitere si repartizare la liceu este mai .

Admitere liceu 2019. Unde gasesti la ce liceu ai fost admis, potrivit Edu.ro. Cum se face repartizarea computerizata

Notele de la Evaluarea Nationala au fost o surpriza frumoasa anul acesta. Odata trecuta aceasta treapta, proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se bucura acum si de locul in care au intrat la liceul, loc in care isi vor petrece urmatorii 4 ani. Admitere liceu 2019. Unde gasesti repartizarea? Admiterea in licee a debutat in .

Un barbat a fost evacuat de politisti din locuinta, dupa ce si-ar fi agresat concubina

Politistii din comuna Prundeni au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat de 51 de ani din comuna Scundu, dupa ce iubita l-a reclamat ca ar fi agresat-o fizic, au anuntat, miercuri,.

Prima reactie din PSD, dupa iesirea lui Klaus Iohannis: intre a respecta deciziile CCR si ceea ce spune un organism care nu are o forta a Parlamentului European, obligatorii sunt deciziile Curtii!

Klaus Iohannie este atacat si din tabara PSD, dupa iesirea de astazi. Presedintele trebuie sa se gandeasca in primul rand la respectarea deciziilor CCR si nu la raportul GRECO, spune deputatul Eugen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )