Libnet.ro
UNICEF

21:15

Rezultate admitere 2019. Topul liceelor din Salaj dupa ultima medie de admitere

Adevărul Adevărul,
Rezultate admitere 2019. Topul liceelor din Salaj dupa ultima medie de admitere

Aspirantii la un loc in liceele din judet au aflat astazi dimineata la ce scoala vor invata in urmatorii ani. Patru absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10, dupa ce atat la Evaluarea Nationala, cat si la finalul ciclului gimnazial au avut nota maxima. continuă pe Adevărul

Topul liceelor din Alba dupa specializari la repartizarea computerizata a absolventilor. Diferenta de aproape 7 puncte intre prima si ultima medie

Colegiul National Horea, Closca si Crisan Alba Iulia este si in acest an primul in topul liceeelor din Alba in ceea ce priveste mediile de admitere la specializari.

Rezultate BAC 2019. Lista liceelor cu promovare zero Toate sunt tehnologice

Peste 40 de licee tehnologice nu au reusit sa aiba macar un elev care sa fi promovat bacalaureatul. Statistica prezentata de bacalaureat. edu. ro arata ca in 23 de judete exista cel putin cate un liceu de tip tehnologic cu rata de promovare zero.

REZULTATE BAC 2019. Situatia pe judete la Bacalaureat pe EDU.RO, dupa solutionarea contestatiilor

Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Prima sesiune a examenului de.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul ARAD

ARAD REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019 edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi publicata pe in s.

Repartizarea computerizata la licee, admitere 2019 pe Edu.ro. Vezi aici la ce liceu ai intrat, dupa ce ti-ai scris numele

Repartizarea computerizata la licee pentru elevii care au absolvit 8 clase si au dat Evaluarea Nationala a intrat in faza in care bazele de date sunt verificate si corectate de Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetenea municipiului Bucuresti. Daca vrei sa vezi la ce liceu ai intrat, poti afla accesand site-ul edu. ro.

REZULTATE BAC 2019. Situatia pe judete la BACALAUREAT, dupa solutionarea contestatiilor, conform EDU.RO

REZULTATE BAC 2019 Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Prima sesiune a.

REZULTATE BAC 2019 dupa contestatii. Notele finale

REZULTATE BAC 2019 dupa contestatii. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat joi cu proba scrisa la.

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

Rezultate BAC 2019. Rata finala de promovare, dupa contestatii - 69,1% 75,5% dintre candidatii din promotia curenta au trecut examenul

Rata finala de promovare, dupa solutionarea contestatiilor, inregistrata de absolventii de liceu din acest an care au sustinut examenul de Bacalaureat este de 75,5%, informeaza Ministerul Educatiei. Totodata, in urma solutionarii contestatiilor, procentul de promovare a tuturor celor care au sustinut Bacalaureatul in aceasta sesiune a urcat la 69,1% de la 67,2%).

REZULTATE BAC 2019. EDU.RO a publicat rezultate finale la Bacalaureat

REZULTATE BAC 2019 Update: EDU. RO a publicat REZULTATELE FINALE la prima sesiune a Bacalaureatului. Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )