Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Asta arata potentialul tarii noastre

Adevărul Adevărul,
Romania, printre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Asta arata potentialul tarii noastre

Romania a fost nominalizata in top 5 al celor mai cautate destinatii pentru anul 2020 de platforma internationala AirBNB. Asta, dupa ce tara noastra a devenit o destinatie turistica din ce in ce mai atractiva pe plan international. continuă pe Adevărul

Romania, printre cele mai cautate destinatii din lume in 2020. Pe ce loc ne plaseaza Airbnb si cum este descrisa tara noastra

Romania se afla printre cele mai cautate destinatii turistice de anul viitor, potrivit unui clasament efectuat de Airbnb in baza datelor privind rezervarile deja facute.

Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Lonely Planet a intocmit topul celor mai bune destinatii de calatorie pentru anul viitor, iar pe cel de-al doilea loc se pozitioneaza Anglia.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

PSRM si ACUM au cele mai multe mandate in CMC

Dupa alegerile locale generale din 20 octombrie, Partidul Socialistilor si Blocul electoral ACUM au cele mai multe mandate in Consiliul municipal Chisinau. Conform rezultatelor preliminare, PSRM va avea 22 de mandate de consilier, iar ACUM 19, transmite IPN cu referire la alegeri. md.

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

ONU: Septembrie, luna in care au fost inregistrate cele mai multe decese in randul civililor din Yemen

Septembrie a fost luna in care s-au inregistrat cele mai multe decese in randul civililor in Yemen, anul acesta, insa violentele au scazut recent si exista motive de speranta, potrivit oficialilor ONU, scrie New York Post.

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Au fost poate cele mai importante alegeri

Candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca aceste alegeri au fost cele mai importante din ultimii ani. Potrivit lui, scrutinul s-a desfasurat in conditii mult mai bune decat anterior si fara incidente semnificative.

Cand si cum ataca hotii de buzunare. Cele mai comune situatii de vulnerabilitate in mijloacele de transport si la cumparaturi

Furturile din buzunare sunt cele mai intalnite cazuri in care oamenii neatenti cad in plasa hotilor. De cele mai multe ori, hotii actioneaza in spatii restranse si aglomerate.

Cele mai periculoase orase ale lumii. Locul in care turistii rataciti risca sa fie impuscati de copii transformati in soldati

Criminalitatea organizata, traficul de carne vie si de stupefiante, dar si luptele dintre bandele locale sunt principalele pericole cu care se pot confrunta turistii rataciti intr-unul dintre cele mai periculoase orase ale lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )