Libnet.ro
UNICEF

08:30

Topul marilor consumatori de alcool din barurile romanesti. Romanii, pe locul 4

Adevărul Adevărul,
Topul marilor consumatori de alcool din barurile romanesti. Romanii, pe locul 4

Romanii nu sunt cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti. Ei se situeaza abia pe locul 4, arata asociatia Maitre dHotel Romania, care reuneste sefii de sala de restaurant din turism. Pe primele locuri sunt, de departe, englezii, germanii si rusii. continuă pe Adevărul

Englezii, germanii si rusii, cei mai mari consumatori in barurile romanesti. Ce loc ocupa romanii in acest top

Englezii, germanii si rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti, alocand, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara, iar romanii ocupa locul 4,.

Se imbata cel mai tare. Englezii, germanii si rusii, cei mai mari consumatori in barurile romanesti. Unde sunt romanii?

Englezii, germanii si rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti. Asa ca ei aloca, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara. Romanii ocupa locul 4, potrivit asociatiei Maitre d039;Hotel Romania,.

Cine consuma cel mai mult in barurile romanesti

Cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti sunt englezii, germanii si rusii, acestia alocand, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara, arata asociatia Maitre dHotel Romania, care reuneste sefii de sala de restaurant din turism.

Dirk Nowitzki urca un loc in topul marcatorilor tuturor timpurilor din NBA

Germanul Dirk Nowitzki a urcat pe locul sapte in clasamentul celor mai buni marcatori din istoria NBA, luni noapte, cand echipa sa, Dallas Mavericks, a invins-o dupa prelungiri pe Brooklyn Nets, cu 96-88.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )