Libnet.ro
UNICEF

10:00

Topul masinilor care se strica cel mai rar. Pe ce loc se afla Dacia

B1 B1,
Topul masinilor care se strica cel mai rar. Pe ce loc se afla Dacia

Potrivit unui studiu realizat de J. Power, o companie americana de analiza si cercetare de piata, Kia este marca de masina care a fost considerata cea mai fiabila de pe piata auto. Studiul a vizat. continuă pe B1

Care e cel mai eficient frigider pentru locuinta ta

Vara este anotimpul in care simtit cel mai puternic cat de util este un frigider. Nimic nu e mai bun in vreme de canicula decat o inghetata sau un suc abia scos de la rece. Dar care e cel mai bun frigider pentru locuinta noastra? .

Efectul revolutiei petrolului de sist: Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de carburanti. Trump vrea sa ajute si mai mult sectorul pentru a ajunge la o dominatie energetica globala

Anul trecut, Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de combustibili, un efect al cresterii spectaculoase a productiei interne ce are loc continuu din 2010 - cand a inceput revolutia petrolului de sist - si pana acum, noteaza Reuters.

UPDATE Efectul revolutiei petrolului de sist: Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de carburanti. Trump vrea sa ajute si mai mult sectorul pentru a ajunge la o dominatie energetica globala

Anul trecut, Statele Unite au devenit cel mai mare exportator net de combustibili, un efect al cresterii spectaculoase a productiei interne ce are loc continuu din 2010 - cand a inceput revolutia petrolului de sist - si pana acum, noteaza Reuters.

Play Communications - cel mai mare IPO al unei companii private, la Varsovia

Oferta publica initiala IPO) a Play Communications este programata sa aiba loc astazi, la Warsaw Stock Exchange WSE - Bursa din Varsovia), anunta operatorul bursier, mentionand ca acesta va fi cel mai mare IPO al unei companii private din istoria WSE, respectiv cea mai mare flotare din 2011 pana in prezent.

Probe montane si de voluntariat in cadrul proiectului Cel mai tare muntoman

In perioada 7-13 august 2017 vor avea loc activitatile practice ale proiectului Cel mai tare muntoman, concurs tematic cu probe montane si de voluntariat, in Muntii Bucegi - zona Padina.

FOTO+VIDEO. Cel mai bogat om din lume, pentru cateva ore. Povestea lui Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, seful tiran si omul de afaceri care nu crede in actele de caritate

Pentru cateva ore, Jeff Bezos, fondatorul gigantului Amazon, fost unul din cei mai bogati oameni din lume, detronandu-l pe Bill Gates. Caracterizat de comunitatea oamenilor de afaceri drept libertarian, omul de afaceri american nu crede in filantropia companiilor si a fost desemnat, acum trei ani, cel mai rau sef din lume. De altfel, ziaristii americani scriu despre supravegherea foarte stricta a angajatilor sai, care spun ca se transforma in Amabots.

Bill Gates este, din nou, cel mai bogat om din lume

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. UPDATE: Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume in cursul zilei de ieri. Jeff Bezos a ajuns pe locul [].

Emil Hurezeanu: Cel mai bogat si generos german, Hasso Platner, creatorul grupului informatic SAP, este interesat de Sibiu

Cel mai bogat si generos german, Hasso Platner, s-a nascut la Berlin , in l944, intr-o familie de medici sasi din Sibiu, care parasise Romania cu trupele germane, este interesat de un proiect derulat la Sibiu, a declarat ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Platner nu s-a mai intors in Romania, nu da interviuri dar cind a auzit ca Universitatea Lucian Blaga din orasul natal al parintilor si strabunilor are idei si nevoi si-a trimis mesagerii la Sibiu. Se pune la cale un proiect important acolo. Spun mai multe cind il vad pe picioare, a mai spus Hurezeanu. Citeste in interviul HotNews. ro cum s-au integrat sasii in Germania dupa plecarea lor din Romania, cati dintre ei mai sunt interesati de tara natala si cum pot fi salvata bisericile fortificate sasesti.

Emil Hurezeanu: Cel mai bogat si generos german, Hasso Plattner, creatorul grupului informatic SAP, este interesat de Sibiu

Cel mai bogat si generos german, Hasso Plattner, s-a nascut la Berlin , in l944, intr-o familie de medici sasi din Sibiu, care parasise Romania cu trupele germane, este interesat de un proiect derulat la Sibiu, a declarat ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Platner nu s-a mai intors in Romania, nu da interviuri dar cind a auzit ca Universitatea Lucian Blaga din orasul natal al parintilor si strabunilor are idei si nevoi si-a trimis mesagerii la Sibiu. Se pune la cale un proiect important acolo. Spun mai multe cind il vad pe picioare, a mai spus Hurezeanu. Citeste in interviul HotNews. ro cum s-au integrat sasii in Germania dupa plecarea lor din Romania, cati dintre ei mai sunt interesati de tara natala si cum pot fi salvata bisericile fortificate sasesti.

Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Romania ar putea fi de anul acesta cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania APPR), care prevede cresteri ale.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )