Libnet.ro
UNICEF

07:00

TOPUL rusinos al celor mai slabe licee din Capitala (FOTO)

B1 B1,
TOPUL rusinos al celor mai slabe licee din Capitala (FOTO)

Repartizarea computerizata a elevilor de clasa a VIII-a la licee a produs atat multumiri, cat si dezamagiri. in timp ce pentru unii, notele mari si munca grea depusa s-au putut vedea prin. continuă pe B1

Admitere liceu 2017: Au fost afisate primele REPARTIZARI. TOPUL celor mai bune licee din tara

Rezultatele repartizarii la liceu a absolventilor claselor a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala au fost publicate miercuri pe site-uladmitere. edu. ro. Depunerea dosarelor de inscriere la.

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Topul celor mai lenese tari din lume: Unde se situeaza Romania

Oamenii de stiinta din Statele Unite au strans date din toata lumea, culese din telefoanele oamenilor, pentru a vedea cat de activi suntem noi de fapt. Acestia, care fac parte din cadrul Universitatii Stanford, au analizat date care echivaleaza cu peste 68 de milioane de zile de mers pe jos si au ajuns la o [].

BAC 2017: Sapte licee din Capitala au avut rata de promovare de 100%. La polul opus, peste 3.500 de candidati n-au reusit

In urma contestatiilor, rata de promovare la examenul de Bacalaureat a crescut in Capitala, ajungand de la 74,09% la 75,83%. Totodata, dupa reevaluarea lucrarilor, sapte licee din Bucuresti au reusit sa aiba rata maxima de promovare, iar 11 absolventi de clasa a XII-a au primit media 10, fata de noua cati au fost initial.

Saxo Bank: Alibaba este in fruntea listei celor mai tranzactionate actiuni in 2017

Saxo Bank a anuntat topul celor mai tranzactionate cinci actiuni pe platforma SaxoTraderGO in primele sase luni ale acestui an, in fruntea clasamentului situandu-se titlurile Alibaba.

Licitatii trucate: Sefa achizitiilor de la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala, RETINUTA

Licitatii trucate la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala. Sefa achizitiilor din cadrul unitatii medicale a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA. Elena Faur, fosta sefa de.

INCIDENTE la manifestatiile din Capitala: Un protestatar a fost RETINUT (VIDEO)

Noi proteste au avut loc duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Sute de oameni s-au strans in fata Guvernului pentru a sustine justitia. Manifestatia s-a desfasurat sub sloganul.

Goldman Sachs: Yenul este cea mai sigura moneda din lume

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )