Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

B1 B1,
Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un. continuă pe B1

Interviul momentului la Antena 3 - Ce spune cel mai cautat roman din lume despre Maior, Coldea sau Kovesi

Multi romani au auzit de hackerul Guccifer, dar putina lume stie cu adevarat cine este el. Un sofer de taxi din Ramnicu Valcea ce reuseste sa ghiceasca parolele de la niste mailuri foarte.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

in ce TARI se afla femeile cu cei mai FRUMOSI sani din lume

Femeile sunt considerate reprezentantele sexului frumos. Mai mult decat atat, fiecare tara se mandreste cu o tipologie aparte. De exemplu, femeile din Brazilia sunt recunoscute pentru posteriorul.

Zece cele mai rapide trenuri din lume in 2017

In timp ce o noua era a avioanelor supersonice ramane la stadiul de concept, trenurile rapide sunt o realitate in intreaga lume, iar anual isi maresc viteza. In unele cazuri, calatoria cu trenul in Europa poate fi mai rapida decat cu avionul. Iata care.

Sef de Consiliu Judetean, la munca in camp: Vasile Iliuta, cel mai bogat fermier din Baragan

Dupa ce ce pleaca de la birou, seful Consiliului Judetean Calarasi trece la munca din camp. in plina campanie agricola, cel mai instarit fermier din Baragan lucreaza in agricultura, acolo de unde a pornit in afaceri. Fara cravata si costum, Vasile Iliuta se ocupa indeaproape de recoltarea cerealelor.

Presedinte FC Barcelona: Messi este platit ca fiind cel mai bun din lume si din istoria fotbalului

Lionel Messi, atacantul-vedeta argentinian al clubului FC Barcelona, care si-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este platit ca fiind cel mai bun jucator din lume, a afirmat, vineri, presedintele gruparii spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu.

Cele mai spectaculoase cladiri din lume, dezvaluite la Festivalul Mondial de Arhitectura: cum arata cel mai inalt turn in miscare FOTO

Cele mai impresionante cladiri din lume s-au inscris la cea de-a zecea editie a Festivalului de Arhitectura de la Berlin. Printre acestea se numara o farmacie futurista din Japonia, o punte de iluminat din Berlin si un turn de observare din Brighton.

Faze tari: Cel mai scump spinner din lume; Atractie radioactiva pentru copii, intr-un parc din Rusia; Uite cum se distreaza copiii de bani gata din Londra si cum se sparg in figuri

Cea mai inalta femeie din Rusia viseaza sa intre in Cartea Recordurilor. Ekaterina Lisiana, in varsta de 29 de ani, concureaza pentru titlul de cea mai inalta femeie din lume. Fotomodelul. Ce se intampla cand 750 de spinnere se invartesc? Calculele facute de catre E. ON cu ajutorul studentilor de la Inginerie Electrica din Hanovra - Germania arata ca 54. 000 de spinnere pot face.

INFOGRAFIE incepe Summitul G20 de la Hamburg: Politia germana, puternic mobilizata. Unde innopteaza cei mai puternici oameni din lume

Cei mai puternici oameni din lume se afla in perioada 7-8 iulie la Hamburg, in nordul Germaniei, unde are loc summitul G20. intalnirile de lucru la care vor participa liderii politici vor fi organizate in zona Hamburg Messe, in care se desfasoara in mod frecvent evenimente nationale si internationale.

Marita, lungmetrajul de debut al lui Cristi Iftime, cel mai bun film din competitia East of West la Festivalul de Film de la Karlovy Vary

Lungmetrajul Marita, regizat de Cristi Iftime, a castigat Marele Premiu al Juriului FEDEORA pentru cel mai bun film din competitia East of the West, in cadrul Festivalului International de Film de la Karlovy Vary.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )