Libnet.ro
UNICEF

06:15

Topul salariilor: Unde se regaseste cel mai mare castig salarial mediu net

Antena3 Antena3,
Topul salariilor: Unde se regaseste cel mai mare castig salarial mediu net

La nivel teritorial, numai in Bucuresti, Cluj, Ilfov, Sibiu, Timis si Brasov castigurile salariale nete depaseau, in iunie 2017, media nationala de 2. 380 de lei lunar, reiese din seriile de dat. continuă pe Antena3

Un preot spune care este cel mai mare pacat pe care femeile il fac in timpul sexului. Este o blasfemie

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare pacat pe care femeile il pot face in timpul sexului. Potrivit preotului, daca femeile rostesc numele lui Dumnezeu in timpul actului.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

BMW X7 Concept: cel mai mare SUV BMW din istorie va avea versiune plug-in hybrid si vine in 2018

BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale cu X7 Concept, cel mai mare SUV al constructorului bavarez, care va avea versiune plug-in hybrid si va fi lansat in versiune de serie in 2018.

Romania a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani

Deputatul PSD Razvan Rotaru a declarat astazi ca tara noastra a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani, respectiv 4,84 milioane de persoane, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

BMW X7 iPerformance Concept: primele imagini cu cel mai mare SUV BMW au aparut pe internet inainte de lansare

O serie de imagini cu conceptul care prefateaza lansarea noului BMW X7 au aparut pe internet cu cateva zile inainte de lansarea oficiala. Cel mai mare SUV al bavarezilor va avea si versiune plug-in hybrid.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Se organizeaza cel mai mare curs gratuit de prim ajutor. Unde si cum te inscrii

Cel mai mare curs gratuit la nivel national de prim-ajutor va fi organizat de Crucea Rosie Romana sambata, 9 septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Prim Ajutor.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

Cand a fost cel mai puternic seism din Romania. Nu a fost cel din 1977

INFP arata ca cel mai mare cutremur care a avut loc in Romania a avut magnitudinea de 7,9. Seismul a avut loc la ora 12:55, in data de 26 octombrie 1802, la o adancime de 150 de kilometri,.

Firma care detine cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, pradata de hoti

Jaf la un punct de lucru al firmei care detine cel mai mare lant de magazine agricole din Romania. Hotii au spart un seif din care au furat o suma de bani inca necunoscuta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )