Libnet.ro
UNICEF

10:45

Topul TripAdvisor al celor mai populare destinatii de vacanta in 2018: o insula putin cunoscuta, pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul TripAdvisor al celor mai populare destinatii de vacanta in 2018: o insula putin cunoscuta, pe primul loc

O insula uimitoare din arhipelagul Okinawa, Japonia, ocupa primul loc in topul celor mai populare destinatii de vacanta recomandate de TripAdvisor pentru anul 2018. Desi necunoscuta pentru majoritatea turistilor, aceasta a fost catalogata ca noul Bali sau Hawaii. continuă pe Adevărul

Cat economisesc turistii care-si cumpara vacante in luna ianuarie. Care sunt cele mai populare destinatii

Luna ianuarie este cea mai buna luna din an pentru achizitionarea unui bilet de avion sau a unui city break, sustin specialistii, argumentand ca, indiferent de perioada de calatorie dorita, pretul mediu la city break-uri este cu pana la 60% mai mic pentru o vacanta si cu pana la 50% mai mic pentru bilete de avion, decat daca ar fi cumparate in primavara.

Vouchere de vacanta 2018: Cine sunt beneficiarii si cum se vor acorda acestea

Voucherele de vacanta se pot acorda de catre orice institutie de stat, incepand cu 1 ianuarie 2018. Indemnizatia de vacanta este de 1. 450 de lei valoarea actuala a salariului minim brut pe economie).

Acuzatii grave ale celor mai buni saritori de schi din Romania, umiliti la turneele internationale

Cei mai buni saritori de schi din Romania, Eduard Torok si Iulian Pitea, ambii de 20 de ani, nu au mai participat la Turneul celor 4 Trambuline, precizand ca au aflat chiar in Austria,.

Iata care sunt cele mai asteptate masini in 2018

In urma cu cativa ani ne asteptam sa avem pe strazi in 2018 semnificativ mai multe masini hibride fata de alti ani si mult mai multe lansari de astfel de modele, insa momentul intarzie sa apara, iar SUV-urile raman principala atractie in piata auto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )