Libnet.ro
UNICEF

19:15

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Adevărul Adevărul,
Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Au o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori. Astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional. continuă pe Adevărul

Topul zodiilor care au o INTELIGENTA PESTE MEDIE si cea mai mare rata de SUCCES pe plan profesional

Detin o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori, iar astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos. De asemenea, au si cea mai mare.

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie

Astrologii anumite zodii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional. Varsatorul - Sunt foarte.

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Dezlegare la peste. Snitele de peste, cea mai delicioasa si rapida reteta pe care sa o incerci de Buna Vestire

Dezlegare la peste de Buna Vestire. Este prima dezlegare la peste din calendarul ortodox din Postul Pastelui, asa ca astazi va propunem o reteta delicioasa de snitele de peste. Avantajul? Este gata in juma.

Halep se imbogateste: Simona poate da in luna iunie cea mai profitabila lovitura financiara a carierei

Simona Halep are norocul de a juca in cea mai profitabila perioada din istoria tenisului! Asa se si explica faptul ca, ajutata de rezultatele ei excelente, romanca a strans pana la varsta de 26 de ani peste 23 de milioane de dolari din premii.

Romnia trece n aceasta noapte la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date cu o ora nainte. 25 martie va fi cea mai scurta zi din an

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora la 03. 00, care va deveni 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Romnia a trecut la ora oficiala de vara. 25 martie este cea mai scurta zi din an

Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile au fost date inainte cu o ora la 03. 00, care a devenit ora 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie

A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie. Aproape toata tara a inghetat la temperaturi record - s-au resimtit chiar si minus 17 de grade Celsius. A fost cea mai friguroasa zi de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )