Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul zonelor de birouri: unde a fost cea mai mare activitate in primele 6 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul zonelor de birouri: unde a fost cea mai mare activitate in primele 6 luni

Volumul tranzactiilor de relocare a crescut in primul semestru cu 61%, in timp ce reinoirile de contracte au scazut cu 33%. In cadrul acestui avant semnificativ al relocarilor, volumul spatiilor de birouri inchiriate in zona de centru-nord s-a dublat. continuă pe Wall-Street Ro

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si.

Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna.

Cea mai mare pensie din Maramures este de peste 17.000 lei. Cea mai mica - un leu

Cei mai multi pensionari din judetul Maramures nu incaseaza foarte multi bani din pensie. Sunt insa si pensionari de lux carora postasul le aduce lunar o pensie de peste 17. 000 lei. Pensia cu pricina este incasata de un fost magistrat.

Hollywoodul o plange pe Lauren Bacall.A fost o legenda. A fost cea mai doamna dintre doamne

Barbra Streisand, John Cussack, Alec Baldwin si Larry King se numara printre vedetele din industria de divertisment americana care au deplans moartea actritei Lauren Bacall, o veritabila legenda din Epoca de Aur de la Hollywood, care a murit marti, la varsta de 89 de ani.

Cea mai dureroasa infrangere a lui Traian Basescu

Marti 19 august 2014 va avea loc sedinta Colegiului National al partidului Miscarea Populara. Doua puncte vor fi sigur pe ordinea de zi: 1. Revocarea dlui. Cristian Diaconescu din calitatea de prezidentiabil al PMP; 2. Alegerea dnei. Elena Udrea ca prezidentiabil al PMP. Care vor fi rezultatele voturilor la cele doua propuneri ce urmeaza a fi inaintate Colegiului nu mai presupune niciun suspans: au fost devoalate de dna. Dragomir, care a pronuntat un verdict implacabil la adresa lui Cristian Diaconescu: Oamenii vor ceva nou, ceva care sa se identifice cu viziunea lui Traian Basescu si care nu l-a tradat pe Traian Basescu; aceeasi voce autorizata a apreciat ca: Elena Udrea ar fi mai potrivita pentru a fi candidatul PMP, pentru ca se bucura de o mai mare notorietate, iar Romania e pregatita sa voteze o femeie.

Palinca, tuica diplomatilor. Cum se prepara cea mai buna licoare din tara, renumita si-n Japonia

Scriitorul Felician Pop din Satu Mare dezvaluie in cartea sa, Povestea palincii, de ce aceasta licoare facuta in judetul sau natal e cea mai buna din lume. in zona, bautura e poreclita tuica diplomatilor, ducandu-i-se renumele pana-n Japonia.

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP.

Cea mai deprimanta cafenea Starbucks: arata ca o inchisoare

Desi, de regula, lantul american de cafenele Starbucks este recunoscut pentru inventivitatea sa la nivel de design al locatiilor, ultima cafenea deschisa in Los Angeles a fost imediat catalogata drept cea mai deprimanta din America, scrie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1904 seconds )