Libnet.ro
UNICEF

18:15

Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID-19. Cum arata clasamentul la doar 7.000 de teste prelucrate in 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID-19. Cum arata clasamentul la doar 7.000 de teste prelucrate in 24 de ore

Capitala ramane pe prima pozitie in topul infectarilor zilnice, chiar daca testele prelucrate in ultimele 24 de ore este de doar 7. in Bucresti s-au inregistrat 341 de noi imbolnaviri COVID-19, iar totalul cazurilor a ajuns la 92. Pe locul 2 se afla judetul Ilfov cu 169 cazuri noi, iar pe locul 3 judetul Arges cu 138 de noi imbolnaviri. continuă pe Adevărul

Capitala, cele mai multe cazuri de COVID-19 identificate in ultimele 24 de ore. Situatia pe judete

Din cele 3. 350 de cazuri noi, diagnosticate duminica, 20 decembrie, 600 au fost in Bucuresti. Judetull Ilfov inregistreaza in acest moment cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 6,7.

Topul judetelor, dupa raportarea de sambata: Capitala se mentine la peste 1.100 de cazuri noi, urmata de Cluj

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri noi de COVID-19, peste 1. 100, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri este deschis de Cluj, cu 431de imbolnaviri noi. La polul opus se afla Harghita, Gorj si Covasna. Vezi mai jos situatia judet cu judet.

Centrele comerciale VIVO SI TOM sfideaza legea. Mai multe magazine deschise in weekend, desi Constanta este in carantina

Politistii constanteni au gasit sambata mai multe magazine nealimentare deschise, desi, in perioada carantinei, sunt accesibile publicului doar cele alimentare.

Povestea romancei care a calatorit in China, in plina pandemie: Am vazut cele mai dure reguli

Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in Tara Marelui Zid. Apoi, a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile!.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

ANM: Cod galben de ceata densa in mai multe judete, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata densa, valabil luni dimineata, in mai multe judete. Ceata va persista pana la ora 10:00 siva determina scaderea.

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Carantina Constanta: Mai multe magazine au fost amendate pentru ca nu ar fi trebuit sa fie sa fie deschise in weekend

Mai multe magazine din doua centre comerciale din municipiul Constantaau fost amendate sambata, de ofiterii de politie din municipiupentru ca erau deschise in weekend si incalcau astfel decizia lu.

Cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor

Programe de televiziune in care oameniiobisnuiti sau vedete sunt filmati continuu, un format tv conceput pentru a fi mai degraba distractiv decat informativ. Iata cateva dintre cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor.

Despre cele mai iubite cadouri cele mai bune carti Humanitas 2020 vineri, 18 decembrie, ora 19

Intalnire cu Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Tatiana Niculescu si Radu Paraschivescu despre cele mai iubite cadouri cele mai bune carti Humanitas. Vineri, 18 decembrie, de la ora 19. 00, intr-o ultima intalnire Humanitas 2020 online live, Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Tatiana Niculescu si Radu Paraschivescu vor fi companionii dumneavoastra intr-o calatorie virtuala prin catalogul Humanitas 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )