Libnet.ro
UNICEF

20:46

Torta olimpica va pleca in spatiu joi, pentru prima data in istorie

B1 B1,
Torta olimpica va pleca in spatiu joi, pentru prima data in istorie

Torta olimpica va pleca joi in spatiu, pentru prima data in istorie, cu trei luni inainte de sosirea la Soci, inRusia, la JO de iarna 2014. Torta, simbol al idealului olimpic, va merge mai intai la. continuă pe B1

Pentru prima data in istorie, torta olimpica va pleca in SPATIU

Pentru prima oara in istorie, torta olimpica va pleca in spatiu, joi, din stepa din Kazahstan, o iesire in termosfera ultimul strat al atmosferei) fiind programata, sambata, cu trei luni inainte de sosirea.

Gigi Becali a acceptat ca mama sa sa-l viziteze in inchisoare, pentru prima data de cand este inchis

Gigi Becali a cedat la rugamintile familiei si a acceptat sa o primeasca pe mama sa in vizita la inchisoare, cei doi urmand sa se vada pentru prima data in mai bine de 5 luni de zile. Patronul Stelei.

Cel mai mare investitor din imobiliarele romanesti isi face pentru prima data reclama-Superman, cap de afis (VIDEO)

Grupul Immofinanz, cel mai mare investitor din imobiliarele din Romania, a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de imagine si de brand cu unul dintre cei mai cunoscuti super eroi ai tuturor.

Premiera: Torta olimpica ajunge in spatiu.

Pentru prima oara in istorie, torta olimpica va pleca in spatiu, joi, din stepa din Kazahstan, transmite Mediafax. O iesire in termosfera ultimul strat al atmosferei) a fost programata, sambata, cu trei luni inainte de sosirea la Soci, in Rusia, pentru Jocurile Olimpice de iarna din 2014. Torta, simbol al idealului olimpic, va merge mai intai la Statia Spatiala Internationala ISS). Apoi va iesi in spatiu, urmand sa revina pe pamant la 11 noiembrie, cu un echipaj al ISS. Astronautii Mihail .

VIDEO Peter Gabriel concerteaza prima data in Romania anul viitor

Celebrul artist britanic Peter Gabriel va concerta pentru prima data in Romania anul viitor, anunta organizatorii concertului, Emagic. Spectacolul va avea loc pe 8 mai, in pavilionul central al complexului Romexpo.

FOTO: Cum arata si cine poarta noile ghete Adidas pentru Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia.

Adidas lanseaza, miercuri, colectia de ghete de fotbal Samba, care isi propune sa celebreze energia si exuberanta natiunii gazda a Cupei Mondiale. Pentru prima data in istoria Adidas, in colectia Samba se regaseste cate un model nou si reinterpretat din cele patru game de ghete: adizero f50, predator, nitrocharge si 11pro. Fiecare gheata are propria personalitate, dar si tehnologii de ultima ora. Lansarea colectiei Samba marcheaza startul campaniei Adidas All in or .

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )