Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tot mai multi elevi si cadre didactice infectati cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi elevi si cadre didactice infectati cu COVID-19

Numarul de elevi si de cadre didactice infectate cu noul coronavirus creste alarmant. Aceasta si pen. continuă pe România Liberă

Mai multi elevi olimpici au fost dusi la sectie si amendati pentru ca jucau baschet in curtea scolii. Asta e Romania, tara in care ne impiedicam de probleme inventate si nu rezolvam adevaratele probleme

Mai multi elevi ai unui liceu din Constanta au dusi la sectia de politie. Autoritatile i-au sanctionat pe copii pentruincalcarea normelor legale de acces. Incidentul a avut loc vineri seara,.

CLUJ: 91 de elevi si cadre didactice, depistati cu COVID-19

In judetul Cluj sunt confirmati cu COVID-19, in prezent, 74 de elevi din 41 de unitati de invatamant, precum si 17 cadre didactice de la 15 unitati de invatamant, potrivit unei informari a prefectului Mircea Abrudean.

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu foarte multi elevi din Romania. E oficial, anuntul Ministerului

Explozia cazurilor de COVID-19 pune in dificultatea functionarea in conditii de siguranta a sistemului de invatamant. Din pacate, la doar trei saptamani de la inceperea scolii, numarul infectarilor cu COVID-19 in randul elevilor a crescut considerabil, motiv de ingrijorare pentru autoritati. Decizia de ultim moment luata de Ministerul Educatiei in contextul actual al pandemiei de .

Satul in care femeile au mai multi soti. Ce este poliandria, lucrul care sunt supuse

In ce sat femeile au mai multi soti? Aceasta situatie este la fel ca traditia musulmanilor, dar doar ca aici femeile sunt cele care au dreptul de a avea mai multi parteneri. Totul despre poliandria si locul unde doamnele au voie sa-si imparta viata cu mai multi barbati. Satul unde femeile au mai multi soti .

La Iasi se inchid cinematografele, restaurantele si cafenelele si se sisteaza spectacolele Tot mai multe judete impun restrictii

Cinematografele, restaurantele si cafenelele se inchid, iar spectacolele vor fi interzise la Iasi, incepand de marti, in contextul cresterii numarului de noi imbolnaviri de COVID-19. De altfel, tot mai multe comitete judetene pentru situatii de urgenta incep sa ia masuri restrictive.

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

Cluj: 91 de elevi si cadre didactice, depistati cu COVID-19 Ministerul Educatiei, noi date despre desfasurarea cursurilor - 344 de unitati de invatamant, in Scenariul 3

Un numar de 344 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, care presupune participarea tuturor elevilor la activitatilectii online, informeaza, marti, Ministerul.

Armenia si Azerbaidjan se acuza reciproc de atacuri in zone civile. in a noua zi de lupte in regiune, ciocnirile par tot mai intense

Armenia si Azerbaidjan s-au acuzat reciproc de atacuri asupra unor zone civile, luni, in a noua zi de lupte estimate drept cele mai mortale ciocniri in regiunea Caucauzului de Sud din ultimii 25 de ani, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )