Libnet.ro
UNICEF

01:05

Satul in care femeile au mai multi soti. Ce este poliandria, lucrul care sunt supuse

Playtech Playtech,
Satul in care femeile au mai multi soti. Ce este poliandria, lucrul care sunt supuse

In ce sat femeile au mai multi soti? Aceasta situatie este la fel ca traditia musulmanilor, dar doar ca aici femeile sunt cele care au dreptul de a avea mai multi parteneri. Totul despre poliandria si locul unde doamnele au voie sa-si imparta viata cu mai multi barbati. Satul unde femeile au mai multi soti . continuă pe Playtech

Mai multi elevi olimpici au fost dusi la sectie si amendati pentru ca jucau baschet in curtea scolii. Asta e Romania, tara in care ne impiedicam de probleme inventate si nu rezolvam adevaratele probleme

Mai multi elevi ai unui liceu din Constanta au dusi la sectia de politie. Autoritatile i-au sanctionat pe copii pentruincalcarea normelor legale de acces. Incidentul a avut loc vineri seara,.

Mai multi romani au renuntat la serviciile lor pentru a distribui pubele in Germania. Unii dintre ei sunt profesori sau politisti

Mai multi romani, unii dintre ei profesori sau politisti, au preferat sa renunte la job-ul din tara lor pentru a lucra la o companie din Germania, unde distribuie pubele. Sefii acestora spun ca angajatii.

Fortele de ordine au intervenit in forta la metrou si au incatusat mai multi suporteri pe peron: Doi jandarmi au fost loviti fiind necesara interventia (VIDEO)

Jandarmii au intervenit in forta la metrou, vineri dupa-amiaza, si au scos mai multi suporteri din garnitura de tren, incatusandu-i pe peron. Suporterii ar fi avut asupra lor materiale pirotehnice si mai.

Mai multi romani pot iesi la pensie cu doi ani mai devreme. Care sunt conditiile

Lista localitatilor unde romanii se pot pensiona mai devreme si fara a fi penalizati a fost extinsa. Pentru a beneficia de acest avantaj, locuitorii din zonele mentionate mai jos trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

Alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. Cat de mult rau iti face, sigur nu stiai

Pestele Pangasius este alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. La nivel de mapamond, zeci de mii de tone de peste Pangasius ajunge in bucatariile consumatorilor, in fiecare luna, fara ca acestia sa banuie cat de rau le face acest aliment. in Romania, pestele Pangasius este consumat la scara larga din cauza pretului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )