Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tot mai multi rinoceri ucisi de braconieri in Africa de Sud. Solutia autoritatilor pentru a stopa braconajul

Antena3 Antena3,
Tot mai multi rinoceri ucisi de braconieri in Africa de Sud. Solutia autoritatilor pentru a stopa braconajul

O armata canina este solutia gasita de autoritatile din Africa de Sud pentru a stopa braconajul. Acolo sunt antrenati caini care vor insoti animalele dintr-unul dintre parcurile naturale. Sunt caini de. continuă pe Antena3

Tot mai multi copii pe patul de spital, cu viroze si pneumonii

Ultima saptamana din luna noiembrie a adus in cabinetele medicale peste 1. 700 de buzoieni, multi dintre ei copii. Potrivit situatiei intocmite de Directia de Sanatate Publica Buzau in perioada 24-30 noiembrie, 1270 de buzoieni au fost diagnosticati cu viroze, 22 dintre ei fiind internati, iar alti 478 s-au tratat pentru pneumonii, 29 dintre ei necesitand internarea.

Raport: Foametea afecteaza tot mai multe persoane in Marea Britanie

Tot mai multe persoane din Marea Britanie sunt afectate de foamete, potrivit unui raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile.

Dovada ca suntem saraci: romanii consuma cei mai multi cartofi din Europa

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa, cu o cantitate de 94 kg pe an, din care, insa, mai mult de 20 de kilograme sunt cartofi de dimensiuni mari, adusi la preturi foarte mici din import, de proasta calitate din punct de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )