Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tot mai multi romani prefera calatoriile lungi cu trenul

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi romani prefera calatoriile lungi cu trenul

Chiar daca in ultimii ani s-au schimbat obiceiurile pasagerilor, in favoarea trenurilor de lung parcurs, tot navetistii reprezinta majoritatea celor care utilizeaza garniturile CFR Calatori. continuă pe România Liberă

Tendinte de calatorie in 2017: ce destinatii atrag tot mai multi romani

Din ce in ce mai multi romani prefera sa calatoreasca in interiorul Europei, catre destinatii cu iesire la Marea Mediterana sau Oceanul Atlantic, unde cultura si experientele locale sunt familiare, dar si de cealalta parte a lumii, catre Africa si.

S-au implinit 33 de ani de la moartea unuia dintre cei mai cunoscuti romani la nivel mondial: Tipatul sau este de neconfundat (VIDEO)

Johnny Weissmuller, cunoscut ca si vocea din spatele personajului Tarzan, este unul din cei mai cunoscuti romani la nivel mondial. Desi legaturile sale cu Romania nu sunt decat la nivel de origini,.

Mai multi bani pentru Sanatate, in 2017. Bugetul ministerului va fi de peste 7,7 miliarde de lei

Ministerul Sanatatii va avea, in 2017, un buget peste 7,7 miliarde de lei, cu 5,98% mai mare fata de executia preliminata in 2016, potrivit proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )