Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tot mai multi romani prefera locuintele din cartierele noi de la periferie. Care sunt avantajele VIDEO

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi romani prefera locuintele din cartierele noi de la periferie. Care sunt avantajele VIDEO

Desconsiderate pe vremuri, periferiile oraselor au devenit in ultimii ani atractive pentru orasenii care cauta aer curat, liniste si trafic lejer. Dezvoltatorii imobiliari au sesizat tendinta si investesc de multi ani in amenajarea unor cartiere de vile si blocuri, pentru care primesc incontinuu cereri de cumparare sau inchiriere. continuă pe Adevărul

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

Sa Fie Lumina: Calugarul Sebastian Jitaru ar fi agresat si violat mai multi elevi de la Seminarul Teologic din Husi Jitaru, acoperit de episcopul Onila

Timp de zece ani calugarul Sebastian Jitaru ar fi agresat si violat mai multi elevi de la Seminarul Teologic Ioan Gura de Aur din Husi. Abuzurile sale au fost trecute cu vederea de episcopul Cornel Onila, care i-a oferit calugarului ranguri clericale si putere, ierarhul BOR fiind santajat cu propriu-i narav, arata o ancheta SaFieLumina. ro.

Comandantul suprem al fortelor NATO in Europa: Occidentul, tot mai ingrijorat de cooperarea dintre Rusia si China

SUA si aliatii lor occidentali sunt tot mai preocupati in privinta cooperarii in crestere intre Rusia si China in domenii de interes comun, a declarat miercuri comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR), generalul american Tod Wolters, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, dintr-o eroare a unui angajat

Mai multi romani au ramas blocati pe Aeroportul din Istanbul dupa ce compania cu care zburau nu a vrut sa-i imbarce in avion.

Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei erori a Turkish Airlines. Cum se vor revansa turcii

Mai multi romani sunt blocati la Istanbul, dupa ce compania aeriana Turkish Airlines a refuzat sa le permita sa se imbarce in zborul spre Cluj, pentru care aveau bilete. intre timp, compania ar fi recunoscut ca a fost vorba de o greseala.

Virginia, statul care a executat cei mai multi detinuti din istoria SUA, urmeaza sa voteze vineri abolirea pedepsei capitale

Legislativul din statul american Virginia urmeaza sa voteze, joi, abolirea pedepsei cu moartea, ceea ce inseamna ca acesta va deveni primul stat din sudul Statelor Unite ce renunta la pedeapsa capitala, transmite Reuters.

Putin apasa tot mai tare cu piciorul pe gatul presei din Rusia. Jurnalistii anti-Kremlin, agresati si arestati

Pe masura ce protestele organizate in sprijinul lui Alexei Navalnii capata anvergura, Kremlinul a inceput o campanie tot mai dura impotriva jurnalistilor care ies din cuvantul autoritatilor.

PENTRU CA NU DERULEAZA OFERTA DE PRELUARE OBLIGATORIE ASF aplica amenzi tot mai mari actionarului majoritar al Societatii de Constructii Napoca

Autoritatea a sanctionat-o pana acum pe Liliana Marchis cu aproape jumatate de milioane de lei Liliana Marchis, ce detine indirect 67,38% din Societatea de Constructii Napoca NAPO), a fost amendata pentru a cincea oara de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) deoarece nu a depus documentatia aferenta ofertei de preluare obligatorii a companiei si nu a derulat operatiunea,se arata intr-un comunicat al supraveghetorului pietei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

CRISTI TUDORESCU, CONSULTANT FINANCIAR: Investitorii de la noi - tot mai interesati de companiile din tehnologie

La BVB sunt noua companii de tehnologie sau din zona de e-commerce, cu o componenta de tech, care au listate actiuni sau obligatiuni Suntem intr-o perioada efervescenta privind finantarea si cresterea companiilor de tehnologie, pornind din Statele Unite, continuand cu Europa si ajungand catre tara noastra, unde incepem sa vedem in ultimii ani un apetit in crestere din partea investitorilor, spune Cristi Tudorescu, consultant financiar, CEO al Explore Asset Management, in ocazia lansarii unui material de analiza a evolutiei companiilor de tech la bursa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )