Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tot mai putine cazuri noi de coronavirus. Nelu Tataru: Daca mentinem aceasta evolutie, ne gandim din 15 iunie la un alt pachet de masuri de relaxare (VIDEO)

B1 B1,
Tot mai putine cazuri noi de coronavirus. Nelu Tataru: Daca mentinem aceasta evolutie, ne gandim din 15 iunie la un alt pachet de masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca numarul cazurilor nou raportate de coronavirus e in continuare mic in Romania si, daca acest trend va fi mentinut si lucrurile nu vor scapa. continuă pe B1

Perioada 25-31 mai, saptamana cu cele mai putine cazuri noi de COVID-19.92,6% dintre cei care au decedat aveau comorbiditati asociate

In randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus, 92,6% dintre cei care au decedat aveau comorbiditati asociate, 76,7% dintre pacienti aveau peste 60 de ani, iar 59% dintre decese erau intalnite la barbati, potrivit Raportului saptamanal de supraveghere COVID-19 actualizat cu intervalul 25-31 mai 2020, publicat de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Nou bilant oficial: mai multe cazuri noi de COVID-19 decat in urma cu o zi

152 noi cazuri de imbolnavire de ieri si pana astazi pe teritoriul tarii.

Nelu Tataru: Nu putem introduce obligativitatea vaccinarii anti-coronavirus

Nelu Tataru sustine ca nu se poate introduce obligativitatea vaccinari anti-coronavirus, in primul sau al doilea an, ci doar sa recomande populatiei sa se vaccineze.

Prahova printre judetele cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din tara si dupa perioada de relaxare

La nivelul judetului Prahova, in data de 02 iunie 2020, sunt monitorizate de catre Directia de Sanatate Publica DSP) 1380 de persoane aflate in izolare la domiciliu. in ultimele 24 de ore, de sub masura izolarii voluntare si, implicit, evidenta DSP-ului, au iesit 122 si au intrat alte 174.

Ministrul Sanatatii: Cazurile grave de COVID-19 sunt din ce in ce mai putine E posibil ca pe parcursul verii sa fie deschise after-school-urile, gradinitele si cresele private

Romania se afla pe o panta descendenta a imbolnavirilor cu COVID -19, sunt din ce in ce mai putine cazuri grave, la fel cum si transmiterea comunitara a virusului este scazuta, iar numarul testelor facute in intreaga tara s-a redus, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a vorbit si despre deschiderea mall-urilor, care se va face etapizat, intai magazine, apoi food-court, apoi locurile de joaca, dupa 15 iunie, dar si despre deschiderea after-school-urilor, gradinitelor si creselor private, pe perioada verii.

Concluziile lui Nelu Tataru dupa 3 luni de epidemie: Avem un management al sistemului deprofesionalizat - manageri de spital, Ministerul Sanatatii, INSP, DSP, Unifarm

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, marti, in cadrul dezbaterii Resetarea sistemului de sanatate: de la experienta din criza Covid, la reforma si modernizare, organizata de Curs de guvernare, despre concluziile la capatul a 3 luni de epidemie de coronavirus in Romania, un complex de imprejurari cu care nu ne-am mai intalnit. Una dintre cele mai mari probleme identificate de Nelu Tataru este un management al sistemului deprofesionalizat, el nominalizand aici atat Ministerul Sanatatii, Institutul National de Sanatate Publica, Unifarm si Directiile de sanatate publica.

Scade numarul celor infectati, doar 119 cazuri noi de coronavirus

Scade numarul imbolnavirilor de coronavirus: 119 noi cazuri de COVID-19, cu 22 mai putine fata de in.

Tataru, la Digi24: Suntem pe panta descendenta. Avem cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca ultimele informari privind evolutia cazurilor de infectare cu coronavirus in Romania arata o panta descendenta.

NELU TATARU, MINISTRUL SANATATII Suntem pe panta descendenta in privinta pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pandemia de coronavirus se afla pe o panta descendenta si ca romanii se pot astepta la noi masuri de relaxare in urmatoarele doua saptamani.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta reforma care va desface caracatita din tot sistemul medical. Cum raspunde acuzatiilor PSD ca si-a angajat rudele in functii cheie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie televizata, ca reforma din Sanatate pe care intentioneaza sa o realizeze va conduce la desfacerea caracatitei din intreg si.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )