Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nou bilant oficial: mai multe cazuri noi de COVID-19 decat in urma cu o zi

România Liberă România Liberă,
Nou bilant oficial: mai multe cazuri noi de COVID-19 decat in urma cu o zi

152 noi cazuri de imbolnavire de ieri si pana astazi pe teritoriul tarii. continuă pe România Liberă

Tot mai putine cazuri noi de coronavirus. Nelu Tataru: Daca mentinem aceasta evolutie, ne gandim din 15 iunie la un alt pachet de masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca numarul cazurilor nou raportate de coronavirus e in continuare mic in Romania si, daca acest trend va fi mentinut si lucrurile nu vor scapa.

Perioada 25-31 mai, saptamana cu cele mai putine cazuri noi de COVID-19.92,6% dintre cei care au decedat aveau comorbiditati asociate

In randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus, 92,6% dintre cei care au decedat aveau comorbiditati asociate, 76,7% dintre pacienti aveau peste 60 de ani, iar 59% dintre decese erau intalnite la barbati, potrivit Raportului saptamanal de supraveghere COVID-19 actualizat cu intervalul 25-31 mai 2020, publicat de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

19.257 de persoane confirmate cu COVID-19 in Romania, dintre care 124 sunt cazuri noi. Daca 13.256 s-au vindecat, 160 sunt la terapie intensiva Aproape 440.000 de teste pentru coronavirus prelucrate

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, ora 13, ca 19. 257 de persoane au fost confirmate cu boala infectioasa COVID-19, dintre care 124 reprezinta cazuri noi de imbolnavire, la un numar total de 43.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

MAI: Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker

Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker, dupa ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achizitie si furnizare, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI) intr-un comunicat.

Jay-Z a cumparat o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a il omagia pe George Floyd

Rapperul si antreprenorul Jay-Z a cumparat alaturi de un grup de avocati, activisti si victime ale violentelor politienesti o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a-l.

Accident la Butimanu, cu patru masini implicate. Mai multe persoane au ajuns la spital

Mai multe persoane au fost transportate la spital, miercuri, in urma unui accident. Patru autoturisme s-au ciocnit in comuna Butimanu.

Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod portocaliu de ploi, cu caderi de grindina si descarcari electrice in mai multe localitati din judetul Valcea.

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Scade numarul celor infectati, doar 119 cazuri noi de coronavirus

Scade numarul imbolnavirilor de coronavirus: 119 noi cazuri de COVID-19, cu 22 mai putine fata de in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )