Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tot mai putini bebelusi in criza: cati copii s-au nascut in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tot mai putini bebelusi in criza: cati copii s-au nascut in 2013

Criza pare sa afecteze puternic natalitatea in tara noastra. O arata numarul copiilor nascuti in ani de criza, cifra care in ultimii cinci ani a scazut cu circa 50. 000 de nasteri, potrivit datelor furnizate WALL-STREET. RO de Directia pentru Evidenta. continuă pe Wall-Street Ro

Tot mai multe artere rutiere, afectate de vremea rea. ...

Temperaturile scazute, lapovita si ninsorile incep sa se extinda in tot mai multe zone ale tarii. Cu putin timp in urma, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ninsori viscolite si racire accentuata, pentru intervalul 24 ianuarie, ora 18. 00 26 ianuarie, ora 12. Astfel, in intervalul mentionat vremea se va inrautati si vor fi precipitatii in toata tara. Va ninge si se va depune strat consistent de zapada in Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a .

Infografic: Femeile, tot mai interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri video

In ultimii ani, femeile au devenit tot mai interesate de o cariera in dezvoltarea de jocuri si de software, arata detale King Romania, unul dintre cele mai mari studiouri de jocuri specializate pe platformele mobile la nivel global.

Mai putini bani pentru asistenta sociala si pentru drumuri, in Maramures

In conditii de criza economica, finantarile sectoarelor asistenta sociala si intretinere a drumurilor continua sa scada, in Maramures. Si in anul 2014 fondurile alocate sectoarelor amintite sunt insuficiente, chiar mai mici decat cele din 2013.

Internetul pune in pericol tot mai multe companii. Atentie Wal-Mart, Intel sau Siemens

Dezvoltarea Internetului, care a lovit intr-o prima faza publisherii de ziare, casele de discuri si agentiile de turism, prin aparitia alternativelor online gratuite, pune acum in pericol o gama mai larga de companii, de la Wal-Mart la Intel si.

GfK: Alegerile ii fac pe romani tot mai optimisti cu privire la depasirea situatiei economice dificile

2013 este anul care marcheaza un nou record pozitiv in ceea ce priveste cota de incredere in randul romanilor de la declansarea crizei economice pana in prezent, indicele general masurat de Barometrul de Incredere a Consumatorului realizat de GfK pentru Comisia Europeana atingand o medie anuala de -35. Increderea populatiei va continua sa creasca, ca urmare a promisiunilor din campaniile electorale la care romanii vor fi intens expusi anul aceasta, fapt observat si in anii anteriori in care au fost alegeri. De fiecare data in aceste perioade, nivelul de incredere a atins cote mai inalte decat media, afirma Andi Dumitrescu, director general GfK Romania.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )