Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ca tot omul, ne mai bucuram, ne mai suparam. Sebastian GHITA a explicat MOMENTUL ARTISTIC alaturi de Bogdan DIACONU!

B1 B1,
Ca tot omul, ne mai bucuram, ne mai suparam. Sebastian GHITA a explicat MOMENTUL ARTISTIC alaturi de Bogdan DIACONU!

Sebastian Ghita a vorbit despre filmuletul in care a aparut pe internet, alaturi de Bogdan Diaconu, la o petrecere, si cantau. Nu, nu am facut armata. Filmuletul a fost pus de noi, live pe F. continuă pe B1

Sebastian Ghita, betie patriotica in ultimele zile de imunitate parlamentara: A sosit ziua dreptatii, ziua sfanta a libertatii VIDEO

Deputatul Sebastian Ghita ex-PSD) a sarbatorit duminica seara infrangerea in alegeri a partidului sau, PRU, care a obtinut un scor modest si nu a intrat in Parlament, cantand Noi suntem romani. Ghita va ramane fara imunitate parlamentara. El este cercetat in mai multe dosare de coruptie, iar in luna martie colegii sai au votat impotriva avizului de arestare preventiva.

VIDEO. Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu canta pentru Mihai Gadea

Liderii PRU, Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, au interpretat un foarte cunoscut cantec popular unguresc si au declarat ca dedica aceasta interpretare muzicala lui Mihai Gadea de la Antena 3.

Cum au fost filmati Bogdan DIACONU si Sebastian GHITA: IMAGINILE au fost difuzate dupa alegeri (VIDEO)

Imaginile serii de dupa alegerile de duminica vin din partea PRU. Partidul condus de Bogdan Diaconu si de Sebastian Ghita nu a reusit sa treaca pragul electoral de 5% la aceste alegeri parlamentare. Cum au.

Sebastian Ghita: Am venit la vot pentru ca toti vrem o Romanie unita. Jaful trebuie oprit(VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita a votat intr-o sectie din Ploiesti, in jurul orei 12. La iesirea de la urne, Ghita a declarat ca vrea sa vada oprit jaful din tara. Am venit pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )