Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tot ce trebuie sa stii despre Dacia Spring, noul model 100% electric al Grupului Renault (VIDEO)

B1 B1,
Tot ce trebuie sa stii despre Dacia Spring, noul model 100% electric al Grupului Renault (VIDEO)

Grupul Renault a lansat ieri, 3 materie, Dacia Srping, primul model 100% al grupului. Dacia Srping este un model de segment mini cu 5 usi si 4 locuri, intrunind calitatile cunoscute ale marcii: simplitate,. continuă pe B1

Dacia Spring, primul model de Dacie electrica

Dacia a dezvaluit primul sau model de masina electrica, Spring, postand un mesaj pe contul de Facebo.

Alegeri SUA 2020: tot ce trebuie sa stii despre Super Tuesday

Dupa cele patru scrutine din februarie, alegerile primare din Partidul Democrat intra intr-o faza importanta odata cu Super Tuesday, o avalansa de voturi care ar putea avea un impact decisiv asupra cursei pentru desemnarea adversarului republicanului Donald Trump la Casa Alba.

Dacia anunta primul model electric din istoria marcii

Brandul romanesc Dacia a anuntat, marti, Dacia Spring, primul model electric din istoria marcii, cu o autonomie estimata la 200 km.

Ce autonomie are noua Dacia electrica Spring si ce-ti promite Renault pe noul model

Renault a prezentat primele imagini cu primul model electric de la Dacia. Se numeste Dacia Spring, iar constructorul francez a venit si cu cateva detalii legate de noul model. Renault a promis.

Adevarul despre Dacia electrica: sefii Renault iti explica la ce sa te astepti

Dacia Spring e oficiala, cumva. Nu va ajunge curand pe piata, dar va fi o masina electrica ieftina. Nu va avea o autonomie prea mare, dar nici n-are nevoie. Ai unde s-o incarci si e mai.

Ce pret are noua Dacia electrica si cand o poti avea. Cea mai asteptata masina a anului 2020

Dacia Spring e primul model electric al constructorului de la Mioveni. Au aparut deja primele imagini cu acest nou autoturism pe care Renault l-a promis de multa vreme. Hai sa vezi la ce trebuie.

Cum arata Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni. De cand va fi disponibil pe piata si cat va costa FOTO VIDEO

Dacia a publicat pe pagina sa de Facebook primele imagini cu modelul Spring, prima sa masina electrica, despre care se vorbeste inca din 2019.

Primele imagini cu Dacia Spring, noua mae153;ina electrica a producatorului auto

Dacia a dezvaluit primul sau model de mae153;ina electrica, Spring, postacentnd an acest sens un mesaj pe contul de Facebook.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )