Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul care vindeca hepatita C, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul care vindeca hepatita C, la Adevarul Live de la ora 15.00

In Romania, se estimeaza ca numarul bolnavilor infectati cu virusul hepatitic C VHC) si ciroza este de circa 600. 000, tara noastra plasandu-se pe locul cinci intr-un top al tarilor europene la acest capitol. Pana in prezent, aproximativ 2. 500 de bolnavi au primit un tratament inovator cu sanse foarte mari de reusita in vindecarea hepatitei C. Cand va fi disponibila aceasta terapie si celorlalti pacienti aflati la Adevarul Live de la ora 15. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stii despre lenjeriile de pat, pentru a face o alegere facila

Toata lumea are lenjerii de pat, dar asta nu inseamna ca toti stiu sa le si aleaga. in plus, cum pe piata se gasesc o sumedenie de variate, care mai de care mai speciale in descrierea celor care le comercializeaza, alegerea ar putea deveni cu atat mai dificila.

Destinatie ideala de vacanta pe taramul lui Zeus: tot ce trebuie sa stii despre Creta, insula plajelor viu colorate si leaganul civilizatiei europene

Insula Creta este destinatia ideala pentru un cuplu care isi doreste nu doar un concediu relaxant, ci si unul in care odihna poate fi imbinata cu excursii dintr-un punct in altul al insulei, de pe o plaja pe alta, dintr-un oras in altul.

Tot ce trebuie sa stii despre placarile ceramice

Ai in plan un proiect de renovare a locuintei si urmeaza sa schimbi placarea ceramica din baie, bucatarie, balcon sau terasa. Ce tip de gresie alegi? Dupa ce caracteristici te ghidezi? Cum alegi adezivul potrivit? Sunt intrebari importante la care vom raspunde punctual astfel incat sa faci alegeri informate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )