Libnet.ro
UNICEF

10:46

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Playtech Playtech,
Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Odata cu drepturile pe care le are un client al unei banci, acesta are si anumite obligatii, pe care, uneori, uita sa si le indeplineasca. Exista cateva obligatii pe care clientul. continuă pe Playtech

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat.

DigiSport: E aurul Romaniei! Nu stim sa-i sustinem. Gica Hagi se delimiteaza de toti cei care critica tinerii tricolori

Esecul de la Oslo, venit la patru zile dupa ratarea oricarei sanse de a mai prinde un loc la Euro 2020, a tras un val de critici la adresa echipei nationale. Gica Hagi a decis sa iasa public si sa le ia apararea tinerilor jucatori din nationala.

Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa o faca

Iarna se apropie, asadar este momentul sa te ocupi de trecerea geamurilor la regimul de iarna. Acest fapt trebuie executat inaine de inceperea gerurilor, pentru a evita patrunderea frigului in apartament in cea mai rece perioada a anului. Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa Caldura din .

Politia Capitalei: Aproape 70 de apeluri in ultimele 48 de ore la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca in baza acestora au fost date 10 amenzi

Peste 1. 200 de amenzi in valoare de aproape 428. 000 de lei au fost date de politisti sambata si duminica in Bucuresti, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID. Potrivit Politiei Capitalei, au fost facute controale in peste 1. 780 de piete, targuri, magazine, terase, mijloace de transport in comun, fiind legitimate aproximativ 4. 200 de persoane. De asemenea, Politia spune ca a dat 10 amenzi in baza sesizarilor facute la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca, in ultimele 48 de ore in Capitala fiind inregistrate la aceasta linie aproape 70 de apeluri.

Alimentele care combat oboseala. Asta trebuie sa manance toti romanii care se simt epuizati

Nu doar stilul de viata si anumite boli fac ca organismul sa se epuizeze. dar si unele dezechilibre alimentare. Afla, asadar, care sunt alimentele pe care este bine sa le consumi cat mai des atunci cand esti obosit. Alimentele care combat oboseala Un organism care nu primeste nutrimentele necesare, corespunzatoare calitativ si cantitativ, experimenteaza mai .

ORBAN: Cei care nu au simptome pot sa li se faca evaluarea starii de sanatate fara sa se deplaseze pana la spital

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca persoanele infectate cu noul coronavirus care nu au simptome ar putea sa nu mai vina la spital pentru a le fi evaluata starea de sanatate, dar daca acestia vor dori sa vina la unitatea medicala si sa se trateze acolo, o pot face, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )