Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Playtech Playtech,
Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat. continuă pe Playtech

DigiSport: E aurul Romaniei! Nu stim sa-i sustinem. Gica Hagi se delimiteaza de toti cei care critica tinerii tricolori

Esecul de la Oslo, venit la patru zile dupa ratarea oricarei sanse de a mai prinde un loc la Euro 2020, a tras un val de critici la adresa echipei nationale. Gica Hagi a decis sa iasa public si sa le ia apararea tinerilor jucatori din nationala.

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Vestea momentului de la Lidl: toti clientii din Romania trebuie sa afle

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru clienti. Totodata, e bine sa-ti reamintesti ca poti folosi aplicatia magazinului ca sa profiti de diverse oferte la mii de.

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa o faca

Iarna se apropie, asadar este momentul sa te ocupi de trecerea geamurilor la regimul de iarna. Acest fapt trebuie executat inaine de inceperea gerurilor, pentru a evita patrunderea frigului in apartament in cea mai rece perioada a anului. Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa Caldura din .

Ce se intampla daca iti pui bicarbonat si felii de lamaie pe calcaie. Truc genial si ieftin, pentru toti romanii

Daca ai incercat tot felul de tratamente scumpe si nimic nu a dat rezultatele dorite, atunci trebuie sa afli acest truc ieftin si natural. Iata cum poti scapa de calcaiele crapate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu si a lamaii! Bicarbonat si lamaie pentru calcaie Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are o multime .

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Politia Capitalei: Aproape 70 de apeluri in ultimele 48 de ore la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca in baza acestora au fost date 10 amenzi

Peste 1. 200 de amenzi in valoare de aproape 428. 000 de lei au fost date de politisti sambata si duminica in Bucuresti, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID. Potrivit Politiei Capitalei, au fost facute controale in peste 1. 780 de piete, targuri, magazine, terase, mijloace de transport in comun, fiind legitimate aproximativ 4. 200 de persoane. De asemenea, Politia spune ca a dat 10 amenzi in baza sesizarilor facute la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca, in ultimele 48 de ore in Capitala fiind inregistrate la aceasta linie aproape 70 de apeluri.

Situatia neplacuta chiar azi pentru acesti bucuresteni care stau la bloc

Furnizarea apei caldein Bucuresti, nu este de ieri, de azi. Problema este de mai bine de o luna de zile. inca inainte de alegerile locale bucurestenii s-au plans de lipsa apei calde. Acum cei de la Termoenergetica anunta cate blocuri sunt defapt afectatate. Termoenergetica si lipsa infrastructurii pentru furnizarea apei calde inca de la inceputul .

Coronavirus: Un oras chinez anunta ca ii va testa in 5 zile pe toti cei 9 milioane de locuitori ai sai

Orasul chinez Qingdao a anuntat luni ca va testa, in urmatoarele cinci zile, pentru Covid-19, intreaga sa populatie de peste 9 milioane de locuitori dupa aparitia mai multor cazuri de coronavirus legate de un spital ce trateaza infectii de import, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )